Haberler

Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin Aşkı Belgelendi

Güncelleme:

Haklarında çıkan aşk iddialarını ısrarla reddeden Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz gün Bebeköy'deki bir kafede göz göze, diz dize görüntülendi.

Rol aldıkları reklam kampanyası sayesinde yakınlaştıkları iddia edilen Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya'nın habercilerden kaçış macerası sona erdi. Birlikte görülmemek için genellikle yurt dışına çıkan, geçen hafta da İtalya tatilinde olan ikili, salı günü Bebeköy'deki bir kafede görüntülenmekten kurtulamadı.

KEREM'E SÜRPRİZ YAPTI

Sarıkaya, Bebeköy'deki bir spor salonuna giderek oraya üye olan Bürsin'e sürpriz yaptı. Spor salonunun içindeki kafede kahve içerken bir anda karşısında beliren güzel oyuncu, Bürsin'i şaşırttı.

GÖZLERİNİN İÇİ GÜLÜYOR

Birbirlerinden gözünü ayırmayan ve mutlulukları her hallerinden anlaşılan ikili, göz göze 1 saatlik sohbetin ardından farklı araçlarla oradan ayrıldı.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Serenay Sarıkaya İtalya Magazin Haberler

500

Yorumlar (38)

Sima:

Bu kizi hic sevmiyorum, her hafta sevgilisi degistiriyor.Daha bir kac ay once evli adamla iliski yasiyordu.

11
6
yanıtYanıtla
Jungle:

kız sevgili yapmadan duramıyor :)

17
0
yanıtYanıtla
osmandayı:

bu tiplerde serçe işi gibi, birri iniyor biri biniyor. la daha diziyeni bitti hani o dizideki oğlan noldu?

16
0
yanıtYanıtla
DON CORLEONEMobil-IOS:

Şaşıracak bişey yok,türk kızlarıdır sonuçta.

4
7
yanıtYanıtla
Nur:

Bu kiz da yolunu azdi artik.Her ay yeni sevgilisi oluyor.Gah Tolgahan gah Cagatay gah evli isadami gah Kerem.

8
3
yanıtYanıtla
dilek k.:

çok güzel bir kız allah için ve iyi bir oyuncu yeni dönem gençler arasında fakat çok erkekler ile anılıyor her önüne gelenle aşk yaşamasını çirkin buluyorum yakışmıyor. böyle harcanacak yazık! yalan habersede şikyetçi olsun! yada artık yaşıtını bulsun. . .

4
6
yanıtYanıtla
Ceren:

Çağataydan iyidir

5
5
yanıtYanıtla
nida:

bizim oyuncularda profesyonellik kesinlikle yok dizide oynayan , reklamda oynayan , sinema filminde oynayan illaki hemen rol arkadaşıyla aşk yaşamaya başlıyor aşk bukadar kolay mı ya ama her oynadıkları yapımda mutlaka biriyle aşk yaşıyorlar bu konuda profesyonel olanları gerçekten kutlamak lazım yok mu tabiki var iş yaptıgım insanla aşk yaşamam diyen

9
0
yanıtYanıtla
Coni:

Bu kız da daldan dala

8
0
yanıtYanıtla
HANIM:

REKLAMLARRR BIKTIK BU REKLAMLARDAN KOT SATISLARI PATLASIN DİYEDİR

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title