Haberler

Serenay Sarıkaya, Kerem'siz Gecelerde

Güncelleme:

Serenay Sarıkaya, önceki akşam Etiler'deki bir restoranda yalnız görüntülenmesi "İlişkide kriz mi var?" sorusunu akıllara getirdi.

Serenay Sarıkaya, önceki akşam Etiler'deki bir restorandaydı.

Serenay Sarıkaya, başrolü sevgilisi Kerem Bürsin'le paylaşacağı "Günaydın Sevgilim" filminin çekimleri ertelenince gece turlarını sıklaştırdı.

"İLİŞKİDE KRİZ Mİ VAR?"

Ünlü oyuncu, önceki gece Etiler'de Medcezir dizisindeki kız arkadaşlarıyla yemekte buluştu. Sarıkaya'nın üst üste iki gün Bürsin'siz gecelerde boy göstermesi, "İlişkide kriz mi var?" sorusunu akıllara getirdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Serenay Sarıkaya Magazin Haberler

500

Yorumlar (8)

İREM:

Evlat olsa sevilmez bunu ne diye ünlendirmişlerki yüzü tahta ve cirkin türkiyede öyle güzel kadınlar varki dünya güzelleri gibi bu kadında hortlağa benziyor

7
5
yanıtYanıtla
İREM:

Tipe bakın cirkin şey bunu adam diyerek reklamını yapıyorsunuz zurafa

6
2
yanıtYanıtla
........:

adam diye değil karı diye

yanıt4
yanıt0
DELİŞEY:

NE KADIN BEEEE

1
3
yanıtYanıtla
hasan:

bende yalnızım :))

0
4
yanıtYanıtla
ege:

serenay keremsiz daha iyi ve mutlu görünüyor, medcezirde başlayan dostluğunda devam etmesi harika, umarım yine aynı ekip yine gün gelir aynı projede buluşur, o diziyi efsane yapan oyuncuların birbirini çok sevmesi ve uyumu işlerine yansıtmasıydı.

3
0
yanıtYanıtla
ibram:

bu kızı dün gece rüyamda gördüm hayırdır inş çok tatlı çok güzel ama çok isterik bir kız belli dha bu çok yeni çıkan bebeleri götürür

0
0
yanıtYanıtla
DELİŞEY:

BENDE SANA KATILDIM NAZLICIK

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title