Haberler

Serenay Sarıkaya Derin Yırtmaçlı Elbisesiyle Zor Anlar Yaşadı

Güncelleme:

GQ Türkiye'nin ödül töreninde kırmızı derin yırtmaçlı elbisesi ile tüm bakışları üzerine çeken Serenay Sarıkaya, gece boyunca dekoltesine hakim olmakta zorlandı.

GQ Türkiye, 2014'te başarıları ve tarzlarıyla dikkat çeken erkekleri ve yılın kadınını seçti. 'GQ Men Of The Year' ödül töreni önceki akşam Four Seasons Hotel Istanbul At The Bosphorous'da gerçekleşti.

GECE BOYU FRİKİK VERDİ

Gecede Serenay Sarıkaya 'Yılın Kadını' seçildi. "Pes ettiğim dönemlerimde hep yanımda olan biricik annem için alıyorum" diyerek ödülünü annesine adadı. Kırmızı derin yırtmaçlı elbisesi ile dikkat çeken Serenay Sarıkaya gece boyunca frikik vermekten kurtulamadı.



Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Four Seasons Hotel Serenay Sarıkaya İstanbul Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (56)

Cengiz akMobil-ANDROID:

hangi zihniyetle yılın kadını seçiliyor bu anlayamiyorum

23
1
yanıtYanıtla
2 kasa ekmek:

ben anlamıyorum şu kadını. . . o kadar zorlanıyorsun oranı buranı kapatmak için ya arkadaş sen göstermek için giymiyormusun o kıyafetiiiii

15
5
yanıtYanıtla
zevksiz:

aç aç serenay aç bakalım nerey kadar sen allaha nasıl hesab vereceksin nasıl

17
3
yanıtYanıtla
CİZRELİ SERHAD:

ADAMIN BİRİ SENİN ŞU RESMİNE BAKIP AZSA HEYECANLANSA GİDİP BİRİNİ TACİZ ETSE TECAVÜZ ETSE ALLAH KATINDA SEN DE VEBAL ALTINDASIN. SUÇA YATAKLIK ETMEKTEN. KENDİ ELİNİZLE GÜNAHA GİRİP MİLLETİ DE SAPITTIRYORSUNUZ . SANA ÖZENİP KÖTÜ YOLA DÜŞEN GENÇ KIZLARIN DA GÜNAHINA ORTAKSIN. ANAN BABAN NASIL UTANMAZ O DA AYRI, ÇOK YAZIK

14
4
yanıtYanıtla
Gösterge:

Göstermek için giydin madem niye çekiştirip duruyon?

14
2
yanıtYanıtla
turko Mobil-ANDROID:

modern cumhuriyet kadını böyle olur saygıyla eğiliyorum görebilmek için

9
6
yanıtYanıtla
.:

Yılın kadını olacak ne yapmıs acaba orasını burasını açıp dizilerde adamın azı dişini soğurmaktan başka merak ettim. . Ey bu ödülü bu zirzoba layık görenler, sizin verdiğiniz ödülde falan kimsenin gözü yok, ama eğer gerçek bir kadın görmek istiyorsanız sıcağın altında tarlada orak sallayanlara, çay tarlalarında sırtında küfeyle akşamlayanlara, pamuk toplayan kadınlara, kurtuluş savaşında cepheye mermi taşıyan analara ve daha nice bu millete emek verenlere dönün bir bakın!

13
2
yanıtYanıtla
Cengiz akMobil-ANDROID:

yılın kadını boylemi oluyor. ne güzel ya. biz eslerimizi çöpe atalım o zaman

9
3
yanıtYanıtla
tastan:

gözükmesinden korkuyosun neden giyiniyorsun

11
1
yanıtYanıtla
osbirci:

durun hizli yazamiyorum bir elim dolu. , , dur yazcam birazdan

5
7
yanıtYanıtla
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title