Haberler

Serenay Sarıkaya Alay Konusu Oldu

Güncelleme:

Serenay Sarıkaya, sosyal medyada entellektüel imajı çizmek isterken komik duruma düştü.

Medcezir dizisinin sevilen oyuncusu Serenay Sarkıya sosyal medyada paylaştığı fotoğrafın altında entellektüel imajı çizmek isterken takipçileri tarafındandan alay konusu oldu.

KÜRK MANTIKLI MADONNA

Sarıkaya, Kürk Mantolu Madonna ve Ben Uyurken Gitseydin kitaplarını paylaşarak altına "Bunları tatlım göndermiş, ne zamandır paylaşacağım unutmuşum. Kürk mantıklı Madonna zaten çok sevdiğim bir kitaptır. Diğerini de en yakın zamanda okuyacağım" yazdı.

TEPKİ ALINCA PAYLAŞIMI DÜZELTTİ

Oyuncu okuduğunu söylediği kitabın adını yanlış yazınca "Yuh bende de kürk montlu Madonna var, ne cahilsin" gibi onlarca tepki mesajı yağdı. Paylaşımını hemen silen Sarıkaya, kitabın adını düzelterek yorumunu tekrar yayınladı.

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Serenay Sarıkaya Medcezir Madonna Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (22)

NNaseh:

Pırıl pırıl bir genç kızımızı acımasızca yerden yere vurmanın hiçbir hakkaniyeti veya insani yanı yok. . Herkes bilirki Twitter yada Facebook''ta MANT yazınca birkaç kelime üretir ve sizi acele ile bir tanesini seçmeye zorlar. . Bu şekilde yapılmış bir hata yüzünden onu küstermenin bir anlamı yok. . Diye düşünüyorum. Sayarmısınız kaç tane SERENAY var etrafınızda. . Onlar bizim çocuklarımız düşmanımız değil. . Derim.

17
30
yanıtYanıtla
bunlar aslaa cennete giremiyecek,.:

bu igrenc yaratiklar, aslaa ve kat''aa cennet yüzü göremiyecekler, . , .

13
23
yanıtYanıtla
Leyla Bildik:

Hak etmediği kadar değer veriliyor ve yüceltiliyor, oyunculuğu bana göre vasat hak etmediği yerde ve konumda olduğunu düşünenlerdenim.

20
5
yanıtYanıtla
erdal erman AMASYA:

o güzelliği yerim

2
19
yanıtYanıtla
alican...:

karıyı resmen reklam yapa yapa yapa meşhur ettiniz kendisi bile inanamamıştır. sakız çiğnese reklam oluyo be saçmalıklarla insanları meşgul ediyorsunuz bu ucuz ve vasat işleri nezaman bırakacak ve kaliteli bi yayın ve haber seviyesine geçecek bu bizim basın olamayan basın?

12
2
yanıtYanıtla
ebru:

bizimle değilsınnnnn :) ayakkabı ve mayo uyumsuz. . . rüküşşşş

6
6
yanıtYanıtla
xboy:

puhahaha kafasız beyinsiz

6
6
yanıtYanıtla
İlhan:

Sen önce kendini kurtarabilecekmisin?Onlarla aynı yere gitmeyeceğin ne malum?

4
6
yanıtYanıtla
meriç:

Anlaşılan o ki telefondan yazmış ve otomatik klavye bunu mantıklı olarak yazmış. Bunu anlamayan problemlidir zaten )

8
2
yanıtYanıtla
ElifMobil-ANDROID:

belki o degerlendirmiyor cenneti yada cehennemi, ama canimm mal ORTADA!!!

5
4
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title