Haberler

Seren Serengil'den Hadise'ye: Kulak Memeleri Bile Kilo Almış

Güncelleme:

Hadise'nin yeni imajıyla ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulunan Seren Serengil, "Kulak memeleri bile kilo almış" şeklinde bir ifade kullandı.

Star TV ekranlarından yayınlanan 'Duymayan Kalmasın' adlı programın sunucusu Seren Serengil, canlı yayında Hadise için şaşırtıcı sözler sarf etti.

SEREN SERENGİL'DEN İLGİNÇ BENZETME

Program konukları Cenk Eren'le birlikte sohbet eden Seren Serengil ve Deniz Akkaya, bir ara Hadise'nin şarkıcılık kariyeri üzerine yorum yaparken, Serengil'den ilginç bir benzetme geldi.


"KULAK MEMELERİ BİLE KİLO ALMIŞ"

O Ses Türkiye programının değişmez jüri üyesi Hadise'nin yeni imajını beğenmediğini söyleyen Seren Serengil, "Onu sarı saçlarıyla daha çok seviyordum, bir de Sibel Can'la birlikte ola ola sanki ona benzemeye başladı, hatta geçen gün programı izlerken fark ettim Hadise fena halde kilo almış. Ben ona çok üzülüyorum, saçlarını kahverengi yaptırmış, bir de Hadise'nin kulak memeleri bile kilo almış" şeklinde bir yoruma imza attı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Seren Serengil Cenk Eren Star Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title