Haberler

Seren Serengil: Bacağıma Kaynar Su Döküldü

Güncelleme:

Verdiği kilolardan dolayı bacağında deformasyon oluştuğu öne sürülen Seren Serengil, konuyla ilgili yaptığı açıklamada iddiaları yalanlayarak "Bacağıma su döküldü" dedi.

Meme küçültme ameliyatı için gittiği hastanede memesinde kist tespit edilen Nur Yerlitaş dün apar topar ameliyat olmuştu. Haberi alıp hastaneye koşan ünlü isimler arasında Seren Serengil de vardı. Ünlü şarkıcının hastane girişinde çekilen fotoğraflarında bacağında oluşan deformasyon dikkat çekmişti.

"BACAĞIMA KAYNAR SU DÖKÜLDÜ"

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Seren Serengil, "Arkadaşlar bacağıma kaynar su döküldü. İzler 6 aya kadar geçecekmiş. Ama merak edilecek bir şey yok 2 ay oldu. Ben saklamıyorum. Dün Nur Yerlitaş'a hastaneye gittiğimde çekilmiş. Haber çıkınca sormuşsunuz. Cevap vermek istedim" ifadelerine yer verdi.

"NAZAR VAR GALİBA"

Açıklamalarının devamında nazardan dert yanan Serengil, şu ifadelere yer verdi: "Zaten sürekli başıma bir şey geldi. Programa başladım başlayalı hastalığım da geçmedi nazar var galiba... Ama sizin güzel dualarınız korur beni..."

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Seren Serengil Nur Yerlitaş Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title