Haberler

Şereflikohçhisar Belediye Başkanı Polat, Projelerini Anlattı

Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Ferda Polat, Şereflikoçhisar'a prestij kazandıracak projeler hakkında detaylı bilgi verdi.

Mehmet Aktaş Aile Piknik Parkı'nda yapımı bir önceki dönem belediye yönetimi tarafından başlatılan yüzme havuzu projesinin yakın bir zamanda ihaleye çıkacağını söyleyen Polat, bu projenin içerisinde kapalı yüzme havuzu, hamam, sauna, dinlenme odaları, yarı açık alanda hamakların ve kafeteryasının olacağını söyledi. Yüzme havuzunun faaliyete geçmesinden sonra şehir içi dolmuşların sefer yapacağını da dile getiren Polat, yüzme havuzunun hafta içerisinde belirlenen günlerde bayanlara hitap edeceğini söyledi.

Bir önceki dönem Belediye Başkanı Hakverdi Altuğ döneminde hazırlanan kültür merkezi projesinin Şereflikoçhisar'a hitap etmeyeceği fikri ile yeni bir proje hazırlatma çalışmalarına başlandığını dile getiren Başkan Polat, kültür merkezinin yerinin şuanda otopark olarak kullanılan Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nun yanında bulunan alan olacağını söyledi.

Şereflikoçhisar'da her kesime hitap edecek şekilde mimarisinin olacağını açıklayan Polat, kültür merkezinin alt katının kapalı otopark olacağını ve çok amaçlı 1000 kişilik salonun bulunacağını açıkladı.

Aile Yaşam Merkezi

Hükümet Konağı'nın karşısında bulunan ve uzun yıllardır Salı Pazarı olarak kullanılan alanda ise Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Aile Yaşam Merkezi yapacağının müjdesini veren Belediye Başkanı Ferda Polat, uygulanacak mimari projenin belirlendiğini ve Aile Yaşam Merkezi'nin zemin katında yüzme havuzunun yer alacağını söyledi.

Kursiyer odalarının, aile danışman odalarının ve engelli birimlerinin bulunacağını belirten Belediye Başkanı Ferda Polat; "bu projenin tamamını Ankara Büyükşehir Belediyesi yapacak" dedi.

Şereflikoçhisar'ın turizme kazandırılması için çalışmalarının devam ettiğini ve Tuz Gölü'nün kenarına yapılacak olan günü birlik tesisin bu projenin ilk ayağı olduğuna dikkat çeken Başkan Polat, "Önümüzdeki yıl inşaat mevsiminde tesisimizin temelini atacağız. Projeye herkesin katkı sağlamasını istiyoruz. Gelen önerileri titizlikle inceliyor ve değerlendiriyoruz. Günü birlik tesise gelen yerli ve yabancı turistlerin ilçe merkezine gelmesi için belediye olarak her türlü hizmeti sunacağız. Bu sayede ilçe esnafı ile turisti buluşturacağız" dedi.

Şereflikoçhisar -Ankara karayolunun 10. Km'sine yapılacak olan günü birlik turistik tesisin hizmete girmesinden sonra çevre il ve ilçelerden ücretsiz servis düzenleneceğinin ve Şereflikoçhisar'ın tanıtımı için çalışacaklarının müjdesini veren Ferda Polat, bu projeden çok umutlu olduğunu söyleyerek ilçe ekonomisine ciddi manada katkı sağlayacak bir proje olduğu düşüncesini paylaştı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şereflikoçhisar Hakverdi Altuğ Mehmet Aktaş Ferda Polat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title