Haberler

Şeref Meselesi İçin Erken Final Kararı

Güncelleme:

Kanal D'nin sevilen dizisi Şeref Meselesi 17 Mayıs 2015 tarihinde ekranlara gelecek 26. bölümü ile sezon finali yapacak.

Başrollerinde Kerem Bürsin, Şükrü Özyıldız, Burcu Biricik ve Şükran Ovalı gibi genç ve başarılı oyuncuların yer aldığı Şeref Meselesi dizisi bu hafta 23. bölümü ile izleyici karşısına çıkacak.

İKİ KARDEŞİN HİKAYESİ ANLATILIYOR

Biri kanun adamı, diğer ise yer altı dünyasında yavaş yavaş yükselen iki kardeşin hayatlarını ve birbirlerine karşı girdikleri mücadeleyi konu alan Şeref Meselesi'nin sezon finali tarihi belli oldu.

SEZON FİNALİ 17 MAYIS'TA

İtalya'da 6 sezon yayınlanan Onore de Rispetto adlı diziden uyarlanan Şeref Meselesi, 17 Mayıs 2015 tarihinde ekranlara gelecek 26. bölümü ile sezon finali yapacak.

Şeref Meselesi'nin sezon finali alışkın olduğumuz zamandan biraz daha erken oluyor. Genelde diziler Haziran ayı başında ya da ortalarında sezon finali yapıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Şükrü Özyıldız Burcu Biricik Şükran Ovalı Dizi Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (31)

boş kanal DmobilWeb@haberler.com:

Zaten izlenmiyor...kanalı da dizileride boş...

7
16
yanıtYanıtla
çan:

aptalca bir dizi komple kaldırsalarda yeri olur onun verildiği saatlerde tom ve jerry oynatsalar iki katı fazla reyting yapar. . . . . . . .

5
12
yanıtYanıtla
mısafır:

bakıyorum bazı yorumlara anlamadan et meden cvp yaznlar var maksatlarının ne oldugunu bıle dusunmuyorum anlamayan arkadaslara seslenıyorum sezon fınalı dıyor anladınızmı ( fınal )demıyor:))) bu kadarda olmazya

15
2
yanıtYanıtla
KOLORDU:

DİZİNİN ADI ŞEREFSİZLİK MESELESİ OLSAYMIŞ DAHA İYİMİŞ TÜM ŞEREFSİZLİKLER BU DİZİDE

14
3
yanıtYanıtla
Erkan canmobilWeb@haberler.com:

Ya kardeşim olurmu ya sadece onu izliyoruz

6
10
yanıtYanıtla
misafirrMobil-ANDROID:

vay Arkadaş ne önemli bir haber bomba gibi gündeme düştü bu ne biçim habercilik biterse bitsin banane

3
13
yanıtYanıtla
atalay:

ben de tümden final sanıp sevinmiştim. karın ağrısı tipler

3
11
yanıtYanıtla
TEK:

Mahallede elden geçecek kadın kalmadı

13
0
yanıtYanıtla
gülay erdem:

izlemediğini iddia eden arkadaşlar herşeyi nerden biliyorlar türkdizilerine göre farklı bir dizi izliyorum seviyorum hatta büyük bir keyifle izliyorum lütfen çamur atmayın lütfen emeğe saygı

10
2
yanıtYanıtla
CUKUROVALImobilWeb@haberler.com:

Hic bir sevilen dizi final yapmaz demmeki kimse izlemiyor

8
2
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title