Haberler

'Şeref Meselesi' Dizisine Reyting Şoku

Güncelleme:

Dün akşam yayınlanan Şeref Meselesi dizisi ilk bölümüyle hayal kırıklığına uğrattı. Dizinin daha fazla reyting alması için Ana Haber Bülteni bile yayınlanmamıştı.

Tanıtımları ve oyuncuları ile dikkatleri üzerine çeken ve heyecanla beklenen Şeref Meselesi dizisi ilk bölümde beklentileri yarım bıraktı. Kerem Bürsin ve Şükrü Özyıldız'ın başrolünde olduğu dizide Yasemin Allen ve Şükran Ovalı da yer alıyor.

KÖTÜ BAŞLANGIÇ YAPTI

Kanal D'nin merakla beklenen dizisi Şeref Meselesi Pazar akşamı ilk bölümüyle ekrana geldi. Daha yayınlanmadan hayran kitlesini oluşturan dizi kötü bir başlangıç yaptı. Reyting sıralamasında Totalde 11. sırada olan Şeref Meselesi AB'de 3. olabildi.

"O DİZİNİN TUTMAMASINI İSTİYORUM"

Öte yandan Fox TV'de sabah haberlerini sunan Çalar Saat'in başarılı sunucusu gazeteci İsmail Küçükkaya Kanal D'ye tepki gösterdi.

Kanal D'nin Pazar akşamı bir ilke imza atarak, yeni dizisi Şeref Meselesi'nin daha fazla reyting alması için Ana Haber Bülteni'ni yayınlamaması gazeteci İsmail Küçükkaya'nın tepkisine yol açtı. Çalar Saat programında Kanal D'nin dizi için haberlerini iptal etmesinin yanlış olduğunu söyleyen Küçükkaya, "Bir gazeteci olarak tüm haber bültenlerinin rekabet içinde olmasını istiyorum. Zaten habercilik kritik bir dönemden geçiyor. Dizi tutsun diye haber bülteninin yayınlanmaması büyük yanlış. Aydın Doğan'a da sesleniyorum siz medya patrosunuz böyle şeylere lütfen izin vermeyin" dedi. Küçükkaya, bir gazeteci olarak dün akşam uğruna haberlerin bile iptal edildiği Şeref Meselesi dizisinin tutmamasını gönlünden geçirdiğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

İsmail Küçükkaya Şükrü Özyıldız Yasemin Allen Kanal D Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (52)

kısmet:

Açıkcası Fox TV''yi sevmiyorum. Bence tam bir ABD güdümlü kanal. Sahipleri amerikalı da ha bire hükümete ve erdoğan aleyhine yayınlar, CNN de öyle. Hele Cem Seymen piyasalardan haber verdiği anda kanalı değiştiriyorum, sürekli dolar çıkacak dolar harika olacak, ABD ekonomisi mükemmel diye konuşuruken Borsa İstanbul için sürekli kötü olacak, batacak, yatırım yapmayın Türkiyeye ABD''ye yatırım yapın demeye getiriyor neredeyse. Resmen güdümlü kanallar. Tam bir vatan haini gibi davranıyorlar, bakmıyorum. Burada içimi dökeyim bi.

28
40
yanıtYanıtla
serhat aktaş:

iki salak aşk yaşıyor aman ne dizi. yaw arkadaş hayatta tek derdi aşk ve çiftleşmek mi sanıyor bu senaristler. ne kolay ülke gerçi şaşmıyorum ülkede kızlar KEZBAN

36
3
yanıtYanıtla
58:

Diziler yüzünden televizyondan soğudum konu hep aynı birbirini seven iki genç onları ayırmaya çalışan şahıslar tesadüfler falan

37
0
yanıtYanıtla
SELÇUK:

ÖYLE GÖRÜNÜRDE MÜSLÜMAN AMA ASLINDA YAHUDİ OLAN KEREM BURSİN''E GÜVENİP DİZİ TUTAR SANDINIZ HAVANIZI ALDINIZ. BİZLER LOST, AMERICAN HORROR STORY, GAME OF THRONES GİBİ DİZİLERİ SEYREDEN GENÇ NESİLİZ. ANCAK EV KADINLARININ EVDE KALMIŞ KIZ KURULARININ TAKİP EDECEĞİ BASİTLİKLERİ YEDİREMEZSİNİZ BİZE. BÖYLE ELİNİZDE PATLAR İŞTE !

30
5
yanıtYanıtla
kenan:

allah kanal d ye dahada kötüsünü verir insallah! anliyan anladi zaten. . . .

30
4
yanıtYanıtla
fatihmobilWeb@haberler.com:

Bu adamı zorla mesur edecekler rol yol mimik yok kafasını sağa sola çevirip rol yapıyor aklınca

25
1
yanıtYanıtla
ONUR TAN:

O KADAR ÇOK REKLM YAPTILAR Kİ BEN SIRF SİNİR OLDUĞUM İÇİN İZLEMEDİM

13
4
yanıtYanıtla
sadikmobilWeb@haberler.com:

Ben begendim yine izlerim

6
10
yanıtYanıtla
Ramazan Mobil-IOS:

Dizi için haber bülteni nasıl yayınlanmaZ

15
0
yanıtYanıtla
nazo:

bence dizi süperdi :)

7
8
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title