Haberler

Şeref Meselesi 19.Yeni Bölüm, Yiğit'e Hapis Yolu Göründü

Güncelleme:

Şeref Meselesi 19.yeni bölümde yaşanan önemli gelişmeler ve 29 Mart Pazar akşamı yayınlanan Şeref Meselesi dizisinin son bölümünün tamamı. Kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için ilgiyle izlenen dizinin yeni bölümü haberler.com adresinde.

Şeref Meselesi 19.yeni bölüm. Şeref Meselesi dizisinin 28 Mart Pazar akşamı yayınlanan yeni bölümünde yaşanan önemli gelişmeler ve dizinin son bölümünü kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için ilgili video bağlantıları.

Pazar akşamlarının vazgeçilmez dizileri arasına girmeyi başaran Şeref Meselesi bu hafta 19.bölümüyle dizi severlerin karşısındaydı. Yeni bölümde Yiğit sorgulanmak için Emniyet'e getiriliyor. Yiğit'i kurtarmak isteyen tek kişi de Sibel hemen işe koyulur. Sibel, Yiğit'i demir parmaklıklar ardından kurtarmak için Emir ve Kübra'dan onunla konuşmasını ister. Şeref Meselesi yeni bölümün tamamı ve özeti haberler.com adresinde.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLARIN ÖZETİ

Yiğit, başının belada olduğunun farkında olsa da ifadesinde geri adım atmaz. Sibel yaşadıklarının şokuyla Emir'in kapısına dayanır. Ancak konuşma bir anda Kübra'yla ikisi arasında hesaplaşmaya döner. Sibel bir yandan içine düştüğü dünyadan hayıflanırken bir yandan da Yiğit için endişelidir.

Emir, Kübra'ya olan davranışlarıyla genç kızı biraz da olsa etkilemeyi başarır. Verilen ifadeler doğrultusunda Yiğit serbest kalınca, Emir operasyonunda yeniden başa döner.

Eve dönen Yiğit'le yakınlık kurmaya çalışan Sibel, bir türlü karşılık alamaz. Ağabeyin talimatıyla kısa bir süre ortalıkta görünmeyecek olan Yiğit, balayı yalanıyla Sibel'le İstanbul dışına çıkarlar. Ancak bu tatil Sibel'in umduğu gibi gitmez.

Elif'in ateşlenip hastaneye kaldırıldığını öğrenen Yiğit, hemen kızının yanına gider. Hastanede Kübra tarafından kendi kızına amca muamelesi görmek Yiğit'i çileden çıkartır.

Herkes polise Selim'in konuştuğunu düşünse de, olayın arkasında bambaşka bir ismin olduğu ortaya çıkar. Ancak yaptığının cezasını kesmek için Selim'le yüzleşen Yiğit'in henüz bundan haberi yoktur..


Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title