Haberler

Serebral Palsili Çocuklar, Kadın Basketbolcular ile Moral Buldu

TÜRK kadın basketbol oyuncularından Gülşah Akkaya, Simay Karaman, Mehtap Karabilecen ve Yağmur Taşar, Serebral Palsi hastalığı ile mücadele eden 6 çocuğa engelli arabası hediye etti.

Bir Can Bin Umut Derneği'nin "3 Aralık Dünya Engelliler günü" farkındalık projesi kapsamında, Serebral Palsili çocuklar ile FlyBasketball Sporcu Danışmanlık ve Kariyer Planlama sporcuları MBK Doğuş Hastanesi'nden Gülşah Akkaya, Girne Üniversitesi'nden Simay Karaman Galatasaray'dan Yağmur Taşar ve Beşiktaş'tan Mehtap Karabilecen İstanbul'da bir araya geldi. Basketbolcular, yürüme zorluğu çeken 6 çocuğa engelli arabası hediye etti.

"SEREBRAL PALSİ HASTALIĞI DAHA FAZLA FARKINDALIK YARATMALI"

Projeye katkıda bulunan oyunculardan Gülşah Akkaya, "Serebral Palsi hastası çocuklara umut ışığı olmak adına içerisinde bulunduğumuz bu değerli sosyal sorumluluk projesi ile birlikte umuyorum ki toplumumuzda bu hastalık hakkında daha fazla farkındalık yaratılır. Sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ederek, bizi biz yapan toplumumuza yarar sağlamak adına Bir Can Bin Umut Derneği ile iş birliği yapmaktan dolayı çok heyecanlıyız. El ele vererek çocuklarımıza umut olabilmek ve onların yaşamını bir nebze olsun kolaylaştırabilmek bizlerin bu proje için temel misyonudur." dedi.

"SEREBRAL PALSİ HASTASI ÇOCUKLARIN VE AİLELERİN YAŞADIKLARI TÜM ZORLUKLARIN FARKINDAYIZ"

Beşiktaş oyuncusu Mehtap Karabilecen, "Biz sporcular, topluma yarar sağlayacak ve farkındalık yaratacak projeler içerisinde yer almaktan dolayı her zaman büyük mutluluk duyuyoruz. Bizler Serebral Palsi hastası çocukların ve ailelerin yaşadıkları tüm zorlukların farkındayız. Tüm bu zorlukları büyük bir aile gibi beraber atlatabilmek için çocuklarımızın gerek kendi ihtiyaçları, gerekse tedavileri adına gereken desteği sağlamaktan mutluluk duyuyoruz. Projede emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Girne Üniversitesi oyuncusu Simay Karaman ise, "Bugün burada 6 kardeşimizin hayatını kolaylaştıracak arabalar ile bu işbirliğine başladık. Bundan sonraki süreçte de bu hastalıkla mücadele eden çocuklarımızın her zaman yanında olacak ve tedavi süreçlerinden sonra da hayata katılımları konusunda gerekli desteği sağlayarak, üzerimize düşen görevleri yerine getireceğiz. Umuyorum ki bugünden sonra toplumumuzda bu önemli hastalık daha fazla ilgi ve destek görecek" diyerek sözlerini tamamladı.

"SEREBRAL PALSİ HASTALIĞI HAKKINDA TOPLUMUMUZDA DAHA FAZLA BİLİNÇ OLUŞACAKTIR"

İşbirliğinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek sözlerine başlayan Bir Can Bin Umut Derneği Başkanı Cansel Kırman ise, "Bizler, Serebral Palsi hastası çocuklarımızın topluma kazandırılmasının yanı sıra, mutlu ve sağlıklı bireyler olmaları adına birçok çalışmayı şevkle ve mutlulukla yürütüyoruz. Bu yolda yürürken, bize sağlanan destekler de bizi her zaman daha güçlü ve daha azimli kılıyor. Bu nedenle FlyBasketball Sporcu Danışmanlık ve Kariyer Planlama Kurucusu Sayın Serdar Çevirgen ve bugün burada bizi yalnız bırakmayan sporcular başta olmak üzere, projede emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. İnanıyorum ki ilerleyen dönemde, Serebral Palsi hastalığı hakkında toplumumuzda daha fazla bilinç oluşacaktır." şeklinde konuştu. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gülşah Akkaya Beşiktaş Karaman Girne Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title