Haberler

Serdivanlı Miniklerin Ramazan Okulu Heyecanı

Serdivan Çocuk Akademisi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği Ramazan Okulu’nda eğitimler başladı.

Serdivan Çocuk Akademisi'nin bu yıl ikincisini düzenlediği Ramazan Okulu'nda eğitimler başladı.

Kayıtların 15 Haziran'da başladığı Ramazan Okulu'nda kontenjanlar ilk gün dolmuş, Fikir ve Sanat Akademisi yetkilileri de ek sınıflar açarak vatandaşların yoğun talebine cevap vermişti.

Akademi yetkililerinden alınan bilgiye göre, sadece sabah grubuna 5 sınıf açılması planlanan program için gösterilen yoğun ilgi üzerine öğle grubunun da açıldığı ve her iki gurupta da sınıf sayılarının artırıldığı belirtildi.

4'ü erkek, 3'ü kız toplam 7 sınıfta sabah ve öğlen grubuna yapılan ek kontenjanlarla birlikte Ramazan Okulu'nun öğrenci sayısı 360'a ulaştı. Programda Kuran eğitiminin yanı sıra siyer ve ilmihal derslerinin de verileceği vurgulanırken, ayrıca çocuklar için ebru, musiki gibi sanatsal içerikli eğitimlerin de yer alacağı belirtildi. Serdivan Ramazan Okulu'nda çocuklar için oyun saatleri ve bilim-fikir derslerinin yanı sıra eğlenceli ve eğitici geziler de olacak. Farklı eğitim metodu ve etkinlikleri ile öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği Serdivan Ramazan Okulu'nda eğitimler 6 hafta sürecek. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Serdivan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title