Haberler

Serdivan Ramazan Okulu Bu Ramazan da Yoğun İlgi Gördü

Serdivan Belediyesi’nin, 6-13 yaş arası çocuklar için Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi’nde açacağı Ramazan Okulu, geçen Ramazan olduğu gibi bu ramazan da yoğun ilgi gördü.

Serdivan Belediyesi'nin, 6-13 yaş arası çocuklar için Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi'nde açacağı Ramazan Okulu, geçen Ramazan olduğu gibi bu ramazan da yoğun ilgi gördü.

Konu ile ilgili Serdivan Fikir ve sanat Akademisi'nden yapılan açıklamada, kayıtların ilk gününde vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ve sabah saat 09.00'da başlayan kayıtların iki saat içerisinde tamamlandığı belirtildi. Serdivan Ramazan Okulu'ndan tüm öğrencilerin faydalanması için sabah grubuna ilave olarak öğleden sonrası için de yeni sınıfların açıldığı ifade edilirken, yeni açılan sınıflara yönelik kayıtların da kısa sürede tamamlandığı dile getirildi.

Bu yıl üçüncü kez çocukları eğitim ve eğlenceyle buluşturacak olan Serdivan Ramazan Okulu, 6 hafta boyunca minik misafirlerine dini eğitimden, sanatsal etkinliklere, kitap okuma saatlerinden, zeka geliştirici oyunlara kadar birbirinden farklı dersler verecek. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Serdivan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title