Haberler

Serdivan Kızılay Şubesi Muhtarlarla Buluştu

Serdivan Kızılay Şubesi, Serdivan ilçesinde bulunan mahalle muhtarları ile değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

Serdivan Kızılay Şubesi, Serdivan ilçesinde bulunan mahalle muhtarları ile değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

Kahvaltı sonrası sohbet havasında gerçekleşen değerlendirme toplantısında konuşan Serdivan Kızılay Şube Başkanı Mustafa Çakar, "Kızılay Serdivan Şubemiz ilçemiz ve köylerinde yaşanan ihtiyaç sahiplerinin devamlı yanında olmuştur. Serdivan Kaymakamlığı, Serdivan Belediyesi ile işbirliği halinde ihtiyacı olan ailelerin evlerine giderek bin aileye ramazan erzak kolisi yardımı yapılmıştır. Biz şube olarak zamanlarından feragat ediyoruz. Bin 250 aileye faydalı olmak için çalışıyoruz. Eğer büyük sorunlar yangın, Afet gibi sorunlar olursa genel merkezden gelecek araçlarla daha hızlı bir şekilde yardım edebilmek için her zaman varız. Sizin bizden talepleriniz, görüşleriniz varsa biz onlara da açığız. Bu dernek hepimizin derneği herkese karşı sorumluluğumuz büyük. En hızlı ve güzel bir şekilde Serdivan'daki ailelere güzel insanlara yardım etmek için biz hazırız. Biz yönetim kurulu arkadaşlarla bu yüreği güzel insanlara dokunmak için bu şubedeyiz. Zamanımızdan feragat edip burada hizmet etmek için duruyoruz. Hedefimiz 2016'da Serdivan Şube binasını Serdivan'da yapmak istiyoruz. Bizde görevimizi en güzel layıkıyla yaparak gelecek nesillere bırakmak için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kan bağışı hakkında kısaca bilgiler veren Türk Kızılay Kan Bağışcısı Kazanım Uzmanı Ceyda Topaloğlu, "Sakarya'nın kan ihtiyacını Sakarya Kızılay Şubesi yapıyor. Topladığımız kanları ilk önce Düzce'ye gönderiyoruz burada ayrıştırıyoruz sonra hastanelerin istekleri doğrultusunda kanlarımız geri geliyor şoförlerimiz aracılığıyla hastanelere ulaştırıyoruz. Sakarya'nın kan ihtiyacı 30 bin ünitedir. Toplayabildiğimiz kan geçen sene 23 bin ünite civarında idi oldukça büyük açığımız var ve bu açığı kapatmak için ekiplerimiz çalışıyor. Ocak ayından itibaren havaların kötü gitmesinden dolayı bir çok hastanenin ihtiyacını karşılayamadık. Bu nedenle ameliyatlar ertelendi. Kanın ihtiyacı sadece insandır hiçbir şekilde laboratuvarda üretilmiyor. Sizler bize özellikle muhtarlarımız olduğu alanda bize çok katkı sağlıyorlar. Bir kan bağısı yaptığımızda katılımı artırıyorsunuz. Hedefimiz bu sene içerisinde 26 bin 500 ünite. 30 bin üniteye birden çıkamıyoruz çünkü bunun için personel, ekipman olarak zor" şeklinde konuştu.

Açıklamaların ardından soru cevap şeklinde devam eden toplantı plaketlerin verilmesinin ardından toplu fotoğraf çekimiyle son buldu. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

mustafa çakar serdivan sakarya kızılay Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Merkez Bankası faizi sabit tutarsa altın ne olur? Faiz sabit kalırsa altın düşer mi, yükselir mi? SON DAKİKA: PPK kararı ne? PPK kararı ne oldu? Merkez Bankası faiz kararı sonrası açıklama geldi mi? FAİZ SABİT KALIRSA DOLAR NE OLUR? Merkez Bankası Nisan ayı faizi sabit tuttu; Peki dolar ne olacak? Faiz sabit kalırsa ne olur? MB Nisan ayı faizi sabit mi bıraktı? SON DAKİKA: Faiz artarsa altın ne olur? Merkez Bankası faiz kararı kuru etkiler mi? Altın ne olur? MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI AÇIKLANDI! Nisan ayı faiz oranı ne oldu? Faiz arttı mı? FAİZ KARARI AÇIKLANDI MI SON DAKİKA! TCMB faiz kararında son durum ne? Faiz kararı ne oldu? Reynmen Renklensin şarkı sözleri | Reynmen'in yeni şarkısı ne? Yeterince düşmanım var benim şarkısının adı ne? Merkez Bankası faizi ne zaman açıklayacak? Merkez Bankası faiz kararını saat kaçta açıklayacak? Green Card ne zaman açıklanacak? Green Card sonuçları ne zaman belli olacak? Green Card 2024 sonuçları nereden, nasıl öğrenilir? Nihal ve Bahar Candan davası ne oldu? Candan kardeşler tahliye edildi mi? Brawl Stars bakım molası ne zaman biter 2024? Brawl Stars bakım molası saat kaçta bitecek? 25 Nisan 2024 ESRA EROL İZLE #128226 Esra Erol canlı izleme linki! Erol Erol saat kaçta, ne zaman? Filozof Atakan'ın son hali! Filozof Atakan kaç yaşında, kimdir? Seçim parası ne zaman yatacak? Seçim ücretleri ne zaman yatacak? 31 Mart Seçim ücretleri ne zaman yatırılacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title