Haberler

Serdivan Belediye Meclisi İlk Toplantısını Yaptı

Güncelleme:

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştiren Serdivan Belediye Meclisinde 17 maddelik gündem karara bağlandı.

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştiren Serdivan Belediye Meclisi'nde 17 maddelik gündem değerlendirilerek karara bağlandı.

İlk toplantıda meclis üyeleri birbirlerine hayırlı olsun dileğinde bulunurken, geçen dönem olduğu gibi bu dönem de meclisin açılışı dua ile yapıldı. Başkan Alemdar, "2009'da meclisimizi Besmeleyle açtık, Fatiha ile kapadık. Bu dönem de yine Besmeleyle açıyoruz. Rabbim Serdivanımıza hayırlı hizmetler yapabilmeyi nasip etsin. Tüm meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum ve hepinize başarılar diliyorum" dedi.

Meclis toplantısında daha sonra 17 maddelik gündeme geçilerek; komisyon üyeleri belirlendi. Toplantı sonunda Başkan Alemdar, tüm meclis üyelerine teşekkür ederek, "Serdivan'da en güzel hizmetleri hayata geçirmek ve ilçemizin her metrekaresine hizmet götürmek için birlikte uyum içerisinde çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu. Alemdar daha sonra meclis üyeleri ile birlikte makam odasına geçerek sohbet etti.

Serdivan Belediye Meclisi'nde yapılan açık ve kapalı oylama neticesinde görev dağılımı şu şekilde gerçekleşti;

Meclis Başkan Vekilleri; Tahsin Çuhadar, Soner Yıldız

Meclis Katipleri; Serhat Yavuz Girti, Siber Bacı

Encümen Üyeleri; Ahmet Çalışkan, İsmail Ak, Siber Bacı

4081 Sayılı Çiftçi Mallarının Korunması Hakkındaki Kanun'un ilgili maddeleri uyarınca üyeler; Hasan Güzel, Hüseyin Bayraktar, Yusuf Karaca, Dursun Ceylan, Lütfi Alibasiç

Hukuk Komisyonu Üyeleri; Soner Yıldız, Cemil Kocacık, Hasan Güzel, Yusuf Karaca, Ahmet Ziya Akar

Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeleri; Mahmut Yılmaz, Cemil Kocacık, Hüseyin Bayraktar, Köksal Saltık, Yusuf Sedat Bıçakçı

İmar Komisyonu Üyeleri; Necmi Kardeş, Burhan Tan, Hüseyin Haldızoğlu, Mehmet Kocabay, Yıldıray Başlı

Marmara Belediyeler Birliği Üyeleri; Soner Yıldız, Serhat Yavuz Girti

3643 Sayılı Milli Müdafaa Mükellefiyeti Kanunu'nun ilgili maddeleri uyarınca üye; Mehmet Kocabay

Sağlıklı Kentler Birliği Üyeleri; Dursun Ceylan, Köksal Saltık

Tarihi Kentler Birliği Üyesi; Hüseyin Bayraktar. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Bayraktar Yusuf Alemdar Soner Yıldız Serdivan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title