Haberler

Serdar Şafak DP'de Güven Tazeledi

Emekli astsubay Serdar Şafak, Demokrat Parti (DP) Selendi İlçe Başkanlığı Olağan Genel Kurulu’nda 21 delegenin tamamının oyunu alarak yeniden başkan seçildi.

Emekli astsubay Serdar Şafak, Demokrat Parti (DP) Selendi İlçe Başkanlığı Olağan Genel Kurulu'nda 21 delegenin tamamının oyunu alarak yeniden başkan seçildi.

DP Selendi İlçe Başkanlığı Olağan Genel Kurulu, Atatürk Caddesinde bulunan parti binasında düzenlendi. Divan başkanlığını Nevzat Dilik'in üstlendiği kongrede, geçtiğimiz yıl Mart ayında DP Genel Merkezi tarafından atanan Serdar Şafak tek liste ile seçime gitti. 21 delegenin tamamının oyunu alan Serdar Şafak, bu defa seçimle ilçe başkanı seçildi.

61 yaşında iki çocuk babası emekli astsubay olan Serdar Şafak, "Devletin ve milletin zenginliği için DP'ye ihtiyaç duyuluyor. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ve değerli gençlerimizin, modern ve ileri Türkiye idealine bağlı, milli ve ahlaki değerlerimizi benimseyen, medeni insanlar olarak yetiştirilmesine önem verdiği için Demokrat Parti iktidarına ihtiyaç var. Merkez sağın DP çatısı altında birleşmesi gerekiyor. Onun için biz de genel seçimlerde partimizin kazanması için gece gündüz demeden çalışıp partimizin oyunu yükselteceğiz. Kıratın şaşalı günlerini geri getireceğiz Kıratı şahlandıracağız" dedi.

Serdar Şafak başkanlığındaki DP Selendi İlçe Yönetimi şu isimlerden oluştu: Sait Örs, Süleyman Yiğit, Tevfik Kasap, Kemal Sazlı, Hasan Altun, Zekeriya Çay, Hüsamettin Uzun, Himmet İşlek, Selami Kaya, Şevket Sağ, Kamil Korkutan, Yıldıray Yaman, Zekeriya Cahan ve Muhammet Koçalay. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Demokrat Parti Selendi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title