Haberler

Serdar Ortaç'tan Milli Takım'a Özel Şarkı

Güncelleme:

Serdar Ortaç, TFF'nin Euro 2016'da tribünleri coşturacak şarkı çağrısını geri çevirmedi. Ortaç, bir şarkı hazırlayıp federasyon yetkililerine teslim etti.

Serdar Ortaç, TFF'nin Euro 2016 turnuvası için şarkı yapması isteğine olumlu yanıt verdi. Mustafa Sandal'ın "Başka sanatçılarla yarışa girmem" diyerek vazgeçtiği, Tarkan'ın dönüş yapmadığı proje için Ortaç, bir şarkı hazırlayıp federasyon yetkililerine teslim etti.

TELİF HAKKINI FEDERASYONA DEVRETTİ

Ortaç şarkıyla birlikte tüm telif hakkını federasyona devrettiği resmi muvafakatnameyi de verdi. Son yıllarda futbolcuların bile milli takımdan para beklentisinin artmasına karşın Ortaç'ın jesti federasyon yetkililerini duygulandırdı. UEFA'nın isteğiyle başlayan şarkı projesinde yer alan Serdar Ortaç'ın şarkısı çok beğenildi.

MUSTAFA SANDAL YARIŞTAN ÇEKİLDİ

Mustafa Sandal, Tarkan ve Serdar Ortaç'ın da aralarında olduğu ünlü isimlere siparişle yaptırılan şarkıların arasından birinin seçileceğini öğrenince projeden çekildi. Önceki gün Palandöken Kış Festivali'nin tanıtımına katılan ünlü popçu, "Şarkı arayışının yarışma şeklinde olduğunu öğrenince çekildim. Sadece benden isteselerdi yapardım" dedi.

(Kaynak: Habertürk)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Sandal Serdar Ortaç Tarkan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (4)

T.C:

FATİH TERİMM MİLYONLAR KAZANDI YALAKSI ARDA TURAN. . BIRAKIN ŞU TERİMİ ARTIK YA

4
8
yanıtYanıtla
ksk:

senmi verdin parasını dert ettin??fatih terim ülkenin en büyük teknik direktörü git diğer ülkelerin en iyi hocalarının aldığı paralara bak bakalım fatih terimin 10 katını alıyolar bir halt bilmiyosun konusma bari

yanıt0
yanıt0
Aman be karkan:

O delik bu delik gez bakalım be hacı nasıl olsa hepimizin sonu toprağın altında bi delik

1
1
yanıtYanıtla
211615:

bula bula bu gevşegimi buldular

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title