Haberler

Borçlarıyla başı dertte olan Serdar Ortaç sonunda rahat nefes aldı: Şimdi tertemiz pamuk gibiyim

Güncelleme:

Ünlü popçu Sedar Ortaç geçtiğimiz akşam sevenleriyle konserde bir araya geldi. Konser öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan Ortaç, dikkat çeken itiraflarda bulundu. Ortaç, "2022'ye çok güzel başladım, bütün borçlarımı ödedim. şimdi tertemiz pamuk gibi sahneye çıkacağım" dedi.

Türk pop müziğinin sevilen ismi Serdar Ortaç önceki akşam Maslak 1453'teki Yeni Gazino'da muhteşem bir geceye imza attı. Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Serdar Ortaç; "2022'ye çok güzel başladım, bütün borçlarımı ödedim. Hayata yeniden başlıyor gibiyim. Borç yiğidin kamçısı derlermiş, büyük kamçı aldım ama hepsi bitti. Şükürler olsun Allah'a, şimdi tertemiz pamuk gibi sahneye çıkacağım" dedi.

"KAZANDIĞIM HER ŞEYİ PAYLAŞACAĞIM"

Röportajın devamında, bundan sonraki planlarınız neler olacak sorusuna ise, "Bundan sonra kazandığım her şeyi tek başıma yeme gibi bir durumum yok. Artık kazandığım her kuruşu arkadaşlarıma dağıtacağım" şeklinde yanıtladı.

Borçlarıyla başı dertte olan Serdar Ortaç sonunda rahat nefes aldı: Şimdi tertemiz pamuk gibiyim

"ANNEMİ DİNLEMEDİM ALLAH BELAMI VERDİ"

Sahneye beyaz bir ceketle çıkan Serdar Ortaç; "Annem sarışından hayır gelmez demişti. Eşim de sarışın oldu, sevgilim de sarışın oldu. Annemi dinlemedim Allah belamı verdi" sözlerini dile getirdikten sonra "Karabiberim" şarkısını hayranlarıyla birlikte seslendirdi.

Borçlarıyla başı dertte olan Serdar Ortaç sonunda rahat nefes aldı: Şimdi tertemiz pamuk gibiyim

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Serdar Ortaç Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (5)

Hamdi Baba :

Allah senin belanı zaten vermiş. Tüm ahmet Kaya severleri olarak bedualarımız üstünde.

67
341
yanıtYanıtla
Mahmut bozaba:

Allah zaten belanı vermiş yakala

62
175
yanıtYanıtla
Aykut Kalanoğlu:

Kumar psikolojik hastalıktır kanser gibidir bir girdimi beyninize ölene dek kurtulamazsınız kazanma hırsı sürekli beyninizi kemirir durur Serdar Ortaç'ın kurtulabilmesi için şarkı söylemeyi bırakıp kendine başka bir iş kurup yada emekliye ayrılıp camiye namaza başlaması lazım artık yaşı da uygun zaten başka türlü kurtulamaz boş yere kendini avutmasın !

93
39
yanıtYanıtla
Seyfullah Koçak:

ee abicim borcunu ödeyesin diye hergün seni konuk ettiler daha ne yapsınlar..ama biz olsak ömür boyu o borçtan kurtulamazdık dua et ki sanatçısın parayı kolay kazanıyosun yoksa kimse sana bukadar kısa zaman içinde o parayı kazandıramazdı...

6
0
yanıtYanıtla
Sesli düşünce:

Ne biçim insanlarsınız ya Allah'a davet etmek varken ötekileştirmeye çalışmak neden efendimiz Hz Muhammed sav amcasının katilini müslüman etmemişmidir. Nefret ve kin kaybettirir sevgi dolu ve affedicilikte güzellikler vardır

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title