Haberler

Serdar Ortaç'ın 275 Bin Euro'luk Gelin Arabası

Güncelleme:

Bir süre önce 4 otomobilini satan ve kiralık araçlarla gezen Serdar Ortaç, 275 bin Euro ödeyip kendisine Range Rover Autobiography Luxor cip siparişi verdi.

Serdar Ortaç’ın İrlandalı nişanlısı Chloe Loughnan’la evlilik hazırlıkları yapan Ortaç, bugünlerde düğünden çok yeni cip heyecanıyla yaşıyor. Bir süre önce 4 otomobilini satan ve kiralık araçlarla gezen ünlü şarkıcı gectiğimiz günlerde Land Rover serisinden Range Rover Auto biography Luxor cip siparişi verdi.

GÜNEŞTE 5 FARKLI RENK OLUYOR

Land Rover’ın en pahalı ve en prestijli modeli olan cip için Serdar Ortaç tam 275 bin Euro ödedi. Haziranda gelecek olan yeni cipinin altın sarısı rengini özellikle isteyen Ortaç, bunun için 8 bin Euro fark verdi. Ünlü şarkıcının cipi, üzerindeki özel boya nedeniyle güneş ışınlarına göre beş farklı renkte görünüyor.

ARABALARINI TEK TEK SATTI

Serdar Ortaç birsüre önce RangeRover Vogue’unu 450 bin TL’ye, Mercedes SL’ini 180 bin TL’ye, Mercedes CLS’sini 280 bin TL’ye ve bir de VIP minibüsünü 100 bin TL’ye satmıştı. Serdar Ortaç’ın cipinin vergisiz fiyatı 93 bin Euro.Ortaç, cip için devlete ÖTV ve KDV olmak üzere 182 bin Euro vergi ödeyecek.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Serdar Ortaç Range Rover Land Rover Magazin Haberler

500

Yorumlar (2)

ERSAN ÖTÜN:

al babam al ama unutma çünkü bu ahmetizim seni af etmez bak ne oldu ükede kürt kanal lar açıldı ülke bölündümü? yok yok sizlerde o günün provöktör teroristleri idiniz unutma

3
3
yanıtYanıtla
sezin uzun:

feri ersan ikinizde kınıyorum

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title