Haberler

Serdar Ortaç, Eşine Yumruk Atıldığı Ortaya Çıkınca Çok Kızdı

Güncelleme:

Miami'de kaldırımdan düşerek yüzünü yaraladığını söyleyen Chloe Loughnan'ın kendisine sarkıntılık eden kişiden dayak yediğinin ortaya çıkması Serdar Ortaç'ı kızdırdı.

Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan, Miami'de kaldırımdan düşerek yüzünün bu hale geldiğini söyledi. Ancak iddialara göre İrlandalı model, ABD'de bir kişi tarafından darp edildi. Ağzı, gözaltı, burnu ve şakak kemiklerinde yaralar olan Loughnan, bu hale 'kaldırımdan düşerek geldiğini' söyleyerek iş göremez raporu almıştı.

ALKOLÜ FAZLA KAÇIRIP SARKINTILIK ETTİ

İrlandalı modelin geçirdiği kaza için eşi Serdar Ortaç da "Büyütecek bir şey yok. Kaldırıma takılıp düştü" dedi. Ancak ABD'den gelen iddialar, farklıydı. İddiaya göre Chloe Loughnan, geçtiğimiz günlerde arkadaşlarıyla bir gece kulübüne gitti. İrlandalı modelin yanında bir süredir tanıdığı erkek arkadaşları da vardı. Grupta bulunan ABD'li bir erkek, alkolü fazla kaçırınca İrlandalı yengeye sarkıntılık etti.


İŞİ ABARTINCA YENGE ÇOK KIZDI

ABD'li adamın, işi abartması üzerine Chloe Loughnan sarhoş adamı mekanda itti. Ayağı takılıp yere düşen sarhoş ABD'li de öfkeyle ayağa kalkıp güzel modele yumruk attı. Chloe Loughnan da başına geleni eşinden saklamak için 'kaldırımdan düştüm' yalanını söyledi.

SERDAR ÇOK SİNİRLENDİ

Magazin gündemine bomba gibi düşen bu haber üzerine Serdar Ortaç'ın eşiyle arasının açıldığı öne sürüldü. Eşine bu olayın gerçek olup olmadığını soran ünlü sanatçı, Chloe'nun çelişkili ifadeler vermesi üzerine sinirlendiği ve eşini azarladığı öne sürüldü.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Serdar Ortaç Miami Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (15)

eeeeeeeeeeee:

evli bir kadının başka ülkede ve yanında kocası yok başka erkeklerle ne işi var bu kadın için erkek için geçerli bizim meshebimizde yoktur böyle serdarında ammada midesi genişmiş medenilik bumu

24
4
yanıtYanıtla
sur:

o geniş adam böyle şeyleri dert etmez boş kalanların yaptığı haber ülkede hergün beş on şehit kimsenin umrunda değil sözde vatan için

20
2
yanıtYanıtla
dost:

la sargici bozuntusu ayleyin yanliz orda isi ne sendemi cem ozersin basi bos bayani burakirsan yumrukda atarlar yatagida atarlar

21
0
yanıtYanıtla
BUNLARIN KÜLTÜRLERİ BÖYLE:

İKİSİDE RAZI OLSAYDI O GECE HERŞEY GÜZEL OLURDU, KIZ BELLİ Kİ ADAMI BEĞENMEMİŞ BEĞENDİĞİ BİR ERKEK OLSA O GECE GECELERİN EN GÜZELİ OLURDU CENNETİ BİRLİKTE YAŞARLARDI YANİ. . . ALLAH BİZLERİ İNSANLIKTAN VE DOĞRU YOLDAN AYIRMASIN ALLAH KİMSEYİ ŞAŞIRTMASIN AZDIRMASIN. . . AMİNNN. . .

16
2
yanıtYanıtla
1:

ALIN SİZE AVRUPALILIK AMERİKALILIK . ORALAR MODERN İNSANLARI SÜPER SANANLAR ABD YE GİDİNDE FİLMLERDEKİ SÜPER ABD Mİ YOKSA PİSLİK ABD Mİ GÖRÜN . BİZİM KÜLTÜRÜMÜZDE KADIN YALNIZ BAŞINA ERKEĞİ OLMADAN HİÇBİR YERE GİTMEZ .

12
4
yanıtYanıtla
Melek:

Türkiye cok daha mi iyi . . . . haberleri ac bak neler oluyor . . gir internete bak eb cok olay nerde oluyor . . bilmeden yazma gitmedin yerede laf atma. bu heryerde olur . olacga varmis oldu bitti.

yanıt1
yanıt0
erdekli:

mehzepin geniş olursa sonuçları böyle olur serdar efendi. .

9
2
yanıtYanıtla
OGUZ:

GÜÇÇÜK ENİŞTE : TUTMAYIN GÜÇÇÜK ENİŞTEYİ

9
1
yanıtYanıtla
Gazzovic:

Kızacak ne var, ABD de medreseye gidecek hali yok ki. . Nerede yetişmişse oraya gitmiş. .

9
0
yanıtYanıtla
ewet:

BU KADIN ERKEKSİZ DURAMAZ SERDARIN PARASI VAR DİYE ONLA

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title