Haberler

Serdar Ortaç: Çocuk Yapmak İstiyorum, Chloe Kabul Etmiyor

Güncelleme:

Konuk olduğu bir radyo programında samimi açıklamalarda bulunan ünlü şarkıcı, "Hayatta her şeyi yaşadım. Çocuk istiyorum ama Chloe genç olduğu için kabul etmiyor." dedi.

Serdar Ortaç, konuk olduğunu Pal FM'de yayınlanan 'Emel Yalçın Drive Time' programında samimi açıklamalar yaptı. İşte o ilginç açıklamalardan satırbaşları...

"ÇOK PARAM VAR SEVE SEVE VERİRİM"

"Dünya Starlarına bakıyorum Rihanna'nın klibi çıkmış 25 milyon tık almış bizimkiler 200 milyon zorla star çıkarmaya çalışıyorlar bu işi de müzik prodüktörleri yapıyor. Benim 350 bin organik takipçim var ama çok param var buradan sesleniyorum seve seve veririm milyon takipçi ve tık satın alabilirim."

"CHLOE GİTMEK İSTERSE TUTMAM"

"Chloe yaşından çok olgun bir kadın. Ama bir gün gitmek isterse kabullenebilirim. Şuan zannetmiyorum böyle bir şey olacağını ama babam hep der ki 'annene bile güvenme' Bir insan yerinde durmak istemezse gider tutamam"

"OYNARSAM KARIM BENİ KESER"

"Adım kumarbaza çıktı. At yarışı oynuyorlar dünya kadar para kaybediyorlar o kumar olmuyor mu? Benimki mi kumar! Çok para kaybettim. O paralarla şimdi 2 tane televizyon kanalı sahibiydim. Kanalımda masa başında oturuyordum. Ama artık bana yasak. Karım beni keser oynarsam. Kıbrıs'da konsere gidiyorum, kalmak yasak işim bitiyor hemen dönüyorum."

"BOY FARKI SORUN OLUYOR"

"Aramızdaki boy farkı bazen sorun oluyor. Bana ' ben uzun boylu değilim sen kısasın' diyor. Türk standardı 1.67 ben 1.69'um karım 1.80 topuklu giyiyor oluyor 2 metre, ben cüce değilim o uzun boylu ben ona 'zürafa' diyor muyum..."

"BEN ÇOCUK İSTİYORUM"

"Genç kadınla evlenmenin tek zorluğu ben her şeyi yaşadım ama o daha 22 yaşında. Bana kalsa hemen çocuk istiyorum ama o daha çok genç, 'Yapacak çok şeyim var' diyor haklı. İçinde kalsın istemem gönlünün olmasını bekliyorum."

"İÇİME ATTIKLARIM HASTALIKLA PATLADI"

"Çok üstüme geliyorlar, dinleyici değişti memnun etmek zor, çok üstüme gelirlerse yeni şarkı yapmam. Hastalık beni çok değiştirdi. Doktorum 'Evin yansa arkana dönüp bakma' dedi. Öyle ki bana 'Öl, geber' yazıyorlar. Ne yapmışım ben onlara ama umurumda değil.

Zaten bu hastalıkta senelerce içime attım onun sonucunda çıktı ortaya. Bana tokat atana öbür yanağımı uzattım. Kimseyle dalaşmadım tamam hatalarım var ama özürlerim de var. İçime attım bir yerden patladı işte"

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Serdar Ortaç Rihanna Star Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (30)

traşMobil-ANDROID:

paran şöhretin olmasa o kız yanından bile geçmez birde kalkıp aşktan bahsederler.

8
0
yanıtYanıtla
msl:

serdar buldun taş gibi hatunu birde şikayet ediyon baba olmak için biraz geç kalmadınmı çıtır kız alırsan çocuk yapmaz işte daha gençliğini yaşayacak kendi dengin menapoza girmemiş bir hatun bulacaktın iş işten geçti.

4
3
yanıtYanıtla
sami26:

Bu adaminda hicmi aile mahremi yok?Herseyi ulu orta söylüyor, herhalde buda bir gündemde kalma marifeti. .

4
2
yanıtYanıtla
PARA SEYTANDIR:

bilmiyorum dikkatinizi cektimi, , insanlarin fakirleri daha cok insanlikli ve dürüst oluyor, , zenginleri ise kendini begenmis kibirli ve gururlu olup, , yanina yaklasilmiyor, , bunun sebebi:Paradir, , cünkü para seytanin oyuncagidir, onunla insanlari yoldan cikarir. .

4
1
yanıtYanıtla
adsız:

kadın çok genç serdar 45 yaşında bir adam arada büyük uçurum var bu kızın beklentileri serdarla aynı degil biri kariyer yapmayı düşünürken digeri artık kariyerini tamamlamış sadece ailem yuvam çocuklarım olsun düşünüyor bu evliligin gidişatı tehlikeli görünüyor serdarın evlenmesini çok istiyordum keşke şöyle 30-35 yaşlarından beklentileri aynı olan biriyle evlenseydi birde serdarın hatası eşini ünlü yapmak oldu

4
1
yanıtYanıtla
ahmet ay:

Seni kullanıp atacak da ondan bir şeyler koparıp terk edecek gerçekten seve çocukla süslerdi ama sende gittiği kadar gitsin dersen devam et yeterki fazla yedirme nasıl olsa terk edecek ??

4
1
yanıtYanıtla
sevil:

Burda serdara laf atanlar seviyesiz ler. . . adam misiniz klavye otları. . . Ahmet Kaya kimmiş bölücü başı

3
2
yanıtYanıtla
Ağzına sağlık bacım:

o yere göğe sığdıramayıp Serdar''ı yerden yere vurmaya çabaladıkları zat zamanında bölücülere konser vermiş hatta konserler mi demeli??? Kalkıp da onu savunuyorlar ya ne demeli? Hoş yaşasaydı şimdi mecliste bir de onu dinlerdik!

yanıt0
yanıt0
hakimmobilWeb@haberler.com:

Bence hiç çocuk yapmaya niyeti yok...

4
1
yanıtYanıtla
*@*@*@*@Mobil-ANDROID:

para onda baska kari alsin karisi da fenomen olmak için onunla evli kaliyor herhalde....

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title