Haberler

Serdar Mahallesi'ne Yeni Park

Son 5 yıl içinde 150 den fazla yeni park yapan İzmit Belediyesi, Serdar mahallesine de bir park kazandırdı.

Son 5 yıl içinde 150 den fazla yeni park yapan İzmit Belediyesi, Serdar mahallesine de bir park kazandırdı.

Serdar Mahallesinde yaptırılan Kırçiçeği Parkı düzenlenen törenle hizmete açıldı. Serdar Bayırı Sokak'ta yaklaşık 150 metrekarelik bir alan üzerine yaptırılan Kırçiçeği Parkı'nda çocuk oyun grupları, kamelya, fitnes aletleri, oturma alanları bulunuyor. Parkın açılışı için düzenlenen törende konuşan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, "Serdar mahallesi çok eski bir yerleşim alanı. Eski mahallelerde yeni bir şey yapmak kolay olmuyor. Hizmet alanı olarak bu bölgede yer bulmak çok zor. Açılışını gerçekleştirdiğimiz bu park da çok sınırlı bir alanda yapıldı. Çocuklarımızın daha güzel koşullarda yetişmesi için çalışıyoruz. Hepimiz faniyiz. Bu dünyada güzel işler yapıp anılmak istiyoruz. Bizler de İzmit Belediyesi ve Belediye Başkanı olarak sizlere samimi, içten, severek hizmet etmeye çalışıyoruz" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İzmit Belediyesi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title