Haberler

    Serdar Kurtuluş'a Doping

    Yakın çevresine “Formayı geri alacağım, ben daha bitmedim” diye konuşan Serdar, eski günlerine dönebilmek için temposunu daha da artırdı. Tecrübeli oyuncu, antrenmanlar dışında ekstra çalışmalara da başladı.

    Sağ bekte formanın bir sol kanat oyuncusuna verilmesi nedeniyle ilk başta Bilic’e gönül koyan, fakat bunun fayda getirmeyeceğini düşünerek işine tekrar dört elle sarılan Serdar Kurtuluş, adeta kendisine güvenmeyenleri utandırmak için neredeyse komando eğitimine başladı. Forma şansının önünde sonunda bir gün kendisine geleceğine inanan siyah - beyazlı oyuncuya bu konuda ailesi de büyük destek oluyor.

    ‘Kimse savunma futbolu beklemesin’


    Önce Mustafa Pektemek sonra Demba Ba’nın yükselen formuyla forvet konusunda sıkıntı yaşamayan Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, son olarak Cenk Tosun’un performansı karşısında mutluluğunu gizleyemedi.

    Teknik heyetteki kurmaylarıyla Cenk Tosun’u değerlendiren Hırvat hoca, “Bu sezon forvet konusunda hiç sıkıntı yaşamayacağız gibi geliyor. Üç golcümüz de çok kaliteli ve formda. Keşke üçünü her maçta oynatabilsem ama Cenk Tosun böyle oynarsa bazı maçlarda gerekirse üçünü birlikte görevlendiririm. Birini kanatta, ikisini forvet de oynatabilirim. Üç forvetim böyle olduğu sürece kimse benden savunma futbolu beklemesin” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

    Seba’ya ziyaret


    İstanbul’da, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın katılımıyla U13 Altınordu Çocuk Ligi düzenleyen Altınordu’nun minik futbolcuları, geçtiğimiz ay hayatını kaybeden Beşiktaş’ın Onursal Başkanı Süleyman Seba’nın kabrini ziyaret etti. Süleyman Seba’nın Feriköy’deki kabrini karanfillerle süsleyen Altınordulu küçük futbolcular, dualar okudu. Kırmızı-lacivertliler beraberlerinde getirdikleri, “Çok değerli büyüğümüz, büyük insan, misyonumuzun önderi Süleyman Seba Başkan, senin yolunda hızla yürüyoruz. Yakındır, mutlaka başaracağız. Sen rahat uyu” yazılı bir çelengi de kabre bıraktı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Serdar Kurtuluş İsmail Köybaşı Slaven Bilic Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title