Haberler

Serdar Cansu Hırs Küpü

Güncelleme:

Diyarbekirspor'un başarılı sağ bek oyuncusu Serdar Cansu, ikinci sezon için olumlu bir tablo çizdi.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta zirve hesapları yapan ve ligin ilk devresini 32 puanla 3. Sırada lider Etimesgut'un 7 puan ferisine tamamlayan Diyarbekirspor'un başarılı sağ bek oyuncusu Serdar Cansu, ikinci sezon için olumlu bir tablo çizdi.

"İkinci devreye fırtına gibi başlayacağız"

Yeşil kırmızılı takımın Antalya'daki ilk etap kamp çalışmalarında çok iyi bir performans sergileyen Serdar Cansu, takımının bu sezon şampiyonluğu kah ettiğini söyledi.

Antalya'da ligin ikinci devresi için gerçekleştirdikleri birinci etap kamp çalışmalarından memnun olduğunu ve orada oynadıkları her iki hazırlık maçından da zaferle ayrıldıklarını anlatan Cansu, "Antalya'da iki hazırlık maçı oynadık ve her ikisini de kazandık. 4 Ocak'ta yeniden Antalya'da bir araya geleceğiz ve ligin ikinci devresine kaldığımız yerden devam edeceğiz. İyi bir hazırlık etabından sonra ligin ikinci devresine fırtına gibi başlayacağımızı düşünüyorum" dedi.

Kaynak: Temsilci / Spor

Diyarbakır Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title