Haberler

Serdar Can Bayramiç'te Köyleri Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çanakkale Milletvekili Adayı Dr.Serdar Can Bayramiç ilçesine bağlı köyleri ziyaret ederek köylülerin sorunlarını dinledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çanakkale Milletvekili Adayı Dr. Serdar Can Bayramiç ilçesine bağlı köyleri ziyaret ederek köylülerin sorunlarını dinledi.

MHP Bayramiç ilçe başkanı Ali İhsan İşcen ve partililer ile Pınarbaşı, Kutluoba, Akpınar ve Çaldağ köylerini ziyaret eden MHP Çanakkale milletvekili adayı Dr.Serdar Can, "Çanakkale'mizin ve köylümüzün sorunlarını iyi biliyoruz. Özellikle termik santraller ve bölgeyi ilgilendiren madenler konusunda biz MHP olarak halkımızın, Sivil toplum kuruluşlarımızın, muhtarlarımızın görüşleri ve müsadesi alınmadan bir proje yapmayacağız. Projelerimiz önce bölge halkının onayından geçecek. İktidara gelir gelmez ilk işlerimizden biri de bozulan ve yıllarca 'duble yol yapıyoruz' bahanesiyle yapılmayan Köy yollarını bir an önce yapmak olacaktır" dedi. Can, Akpınar köyü ziyaretinde bir düğüne katılarak damat ve geline mutluluklar diledi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Serdar Can Çanakkale Bayramiç Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title