Haberler

    Sercan Yıldırım'ın Evine Haciz Geldi

    Güncelleme:

    Daha önceden ödemediği 300 bin TL'lik senedi olduğu gerekçesiyle Sercan Yıldırım'ın Bursa'daki evine haciz geldi.

    Yıldızının parladığı Bursaspor’dan ayrıldıktan sonra Galatasaray’a transfer olan ancak, Sarı Kırmızılı takımda aradığını bulamadığı için Sivasspor ve Şanlıurfaspor’a kiralık giden golcü futbolcu, geçen yıl yeniden ilk takımı Bursaspor’un kapısını aralamıştı.

    300 BİN TL SENET NEDENİYLE HACİZ GELDİ

    Sercan Yıldırım’ın performansı Bursaspor’da da istenilen düzeyde olmayınca Yeşil Beyazlı takımla yolları ayrılmıştı. Bu sezon İsmail Ertekin’in çalıştırdığı Balıkesirspor’la anlaşan Sercan Yıldırım, eski günlerine dönme çabasında olsa da ödemediği bir senet başına büyük iş açtı.

    Vadesi 2013 yılının Eylül ayında dolan 300 bin TL’lik senet için alacaklı olduğu kişi Sercan Yıldırım’ı icraya verdi. Alacaklı kişi adına haciz işlemini Avukat Mehmet Oğuz Kaya yürüttü.

    OTOMOBİL, BİLGİSAYAR VE TELEVİZYON HACZEDİLDİ

    Bursa 17. İcra Dairesi memurları dün Sercan Yıldırım’ın Bursa Bademli’deki villasına haciz işlemi gerçekleştirdi. Haciz memurlarını Sercan Yıldırım’ın babası Kenan Yıldırım’la yaptıkları görüşme sonrasında evde bulunan bir adet plazma televizyon, bir adet dizüstü bilgisayar ve bir otomobili haczetti.

    Bursa Hakimiyet'in haberine göre;Hacizli mallar evden alınırken, otomobil yediemin otoparkına çekildi. Sercan Yıldırım’ın babası Kenan Yıldırım haciz işleminden sonra büyük bir şok ve üzüntü yaşadı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Sercan Yıldırım Galatasaray Sivasspor Bursaspor Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title