Haberler

Şerbetçi Mimarlık, Yeni Yatırımlarını Tanıttı

Gaziantep'te faaliyet gösteren Şerbetçi Mimarlık ve İç Mimarlık yeni yatırımlarını tanıttı.

Gaziantep'te faaliyet gösteren Şerbetçi Mimarlık ve İç Mimarlık yeni yatırımlarını tanıttı.

Bir otelde düzenlenen basın toplantısında Şerbetçi Mimarlık ve İç Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Aysel Şerbetçi, uluslar arası alanda yapacakları yatırımları anlattı. Şerbetçi, ulusal bazda başarılı projeler yürüttüklerini belirterek, şöyle konuştu:

"Şerbetçi Mimarlık, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde başarıyla yaptığı projelerden sonra İstanbul ofisini de hayata geçirerek önemli projelere imza attık. İstanbul N5 Suites İstanbul Balance Güneşli, Vali Konağı Şerbetçi Mimarlık'ın en çok konuşulan projelerinin başında geliyoruz. Şerbetçi Mimarlık şu sıralar Kıbrıs'ın en büyük otel projesini de ünlü turizmci Cenk Kınay ve Premium Partnerchip ile partnerlik oluşturarak birlikte hayata geçirmeye hazırlanıyoruz. Yakın gelecekte birçok yeniliği Gaziantep'e getireceğiz. Gerek ev, gerekse ofislere yönelik olarak geliştirilen birçok yenilikten büyük bir heyecan duyuyoruz."

Mimarlık projelerini üstlendikleri binalarda geleneksel motiflere de yer verdiklerini ifade eden Şerbetçi, geleneksel izleri yapılara yansıtmaya özen gösterdiklerini sözlerine ekledi. - Gaziantep

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güneydoğu Anadolu Bölgesi Gaziantep İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title