Haberler

Serbest Güreş 1. Ligi

Büyük Erkekler Serbest Güreş 1. Ligi B Grubu'nda son hafta müsabakaları Edirne'de yapıldı.

Büyük Erkekler Serbest Güreş 1. Ligi B Grubu'nda son hafta müsabakaları Edirne'de yapıldı.

Mimar Sinan Spor Salonu'ndaki mücadelelerde, Trakya Birlikspor, Erzurum Pasinler Belediyespor ve Ankara PTT Güreş Takımları karşı karşıya geldi.

Yapılan müsabakalar sonucunda, B Grubu'nu Ankara PTT birinci, Erzurum Pasinler Belediyespor ikinci, Trakya Birlikspor ise üçüncü sırada tamamladı.

Ankara PTT ve Erzurum Pasinler Belediyespor'un yanı sıra A ve C Grubu'nda ilk 2 sırayı elde edecek takımlar, ilerleyen günlerde Süper Lig'e yükselebilmek için karşılaşacak. Trakya Birlikspor'un yanı sıra diğer iki grubun üçüncüsü ise ligden düşmeme mücadelesi verecek.

Ankara PTT Spor Kulübü Başkanı Abdülkadir Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, B Grubu'nu ilk sırada tamamlamanın mutluluğu yaşadıklarını söyledi.

Kulübün yeni yönetiminin 15 gün önce göreve başladığını ifade eden Demir, hedeflerinin Süper Lig'e yükselerek başarılı sonuçlar elde etmek olduğunu kaydetti.

Ankara PTT Antrenörü ve başpehlivan Nuri Zengin ise kulübün Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde de başarılı sonuçlar elde ettiğini hatırlatarak, yeni yılda Türk güreşine damga vurmayı planladıklarını belirtti.

Trakya Birlikspor Kulübü Başkanı ve Edirne Güreş İl Temsilcisi Önder Yücel de 1. Lig'de kalmayı amaçladıklarını anlatarak, "Trakya Birlik olarak yağlı güreşle birlikte minder güreşini de Edirne'de sevdirdik. Spor İl Müdürlüğü, hocalarımız ve sporcularımız hep birlikte emek harcıyor" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Trakya Bölgesi Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title