Haberler

Eski Sunucu Serap Ezgü Şimdi Ne Yapıyor?

Güncelleme:

Bir zamanların aranan sunucusu şimdi gözlerden çok uzakta köy hayatı yaşıyor. Ezgü, günde üç öğün kendi yetiştirdiği sebze-meyveyi yiyor, erken yatıp gün doğmadan uyanıyor.

Bodrum'da, Gümüşlük ile Turgut Reis arasında yükselen Bozdağ'ın eteğinde üç katlı bir ev… Bu evde her sabah, sevgilinizle birlikte tarlaların, portakal, limon ağaçlarının uzandığı bir manzaraya gözünüzü açtığınızı hayal edin…Günde üç öğün kendi yetiştirdiğiniz sebze-meyveyi yiyorsunuz. Oksijenden başınız dönüyor, erkenden yatıyor, gün doğarken uyanıyorsunuz… Şehir uğultusu, otomobil gürültüsü yok… Serap Ezgü'nün yeni hayatının resmi böyle.

Bakın Serap Ezgü köy hayatını nasıl anlatıyor:

"KARINCALAR BU EVİ GETİRDİ"

Akyarlar'da hem köy hayatı yaşayabileceğim hem de güzel tatil yapabileceğim, denize bakan bir yer bulmuştum. Birkaç sene sonra daha çok doğanın içinde olabileceğim bir yerin zamanının geldiğini düşünmeye başladım.

"BU EVİ KARINCALAR GETİRDİ"

Ben "bu evi karıncalar getirdi" diyorum. Akyarlar'daki evimde sabah bir kalktım, mutfağı karıncalar basmış. Bu arada o vakit haftanın üç günü akşamüstleri balık yemeye Gümüşlük'e gidiyoruz. O gün Cem'e "kahvaltıyı da Gümüşlük'te edelim" dedim. Bu ev, Gümüşlük'e giderken sürekli geçtiğimiz yolun üzerinde. Hiç dikkat etmemişim, o gün satılık tabelasını gördüm. Evin bahçesine girdiğimizde dedim ki, bir ev tasarlamış olsam, havuzuyla tarlasıyla, mimarisiyle işte aynen bu evi yapardım! O anda aşık oldum eve…

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Turgut Reis Akyarlar Gümüşlük Bodrum Magazin Haberler

500

Yorumlar (70)

şırnaklı:

bodrum gümüşlüktemi yaşıyo köy hayatını. gelsinde şırnak uludere bağlıca köyüne görsün köy hayatını loo.

25
15
yanıtYanıtla
Selcuk Kaplan dkmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Namaz niyaz, rahat hayatan once iman onemlidir...

21
12
yanıtYanıtla
kara türk:

köy hayatı değil ki bu! bildiğin villada tatil yapıyor

30
2
yanıtYanıtla
feridun fincanoğlumobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

yaşasın halkların demokratik partisi :)

6
25
yanıtYanıtla
EskişehirlimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

En iyisini yapmış napcak şehirde bu yaştan sonra şehir hayatı sıkmış kadını yıllarca

29
1
yanıtYanıtla
MALATYALI:

HERGÜN GÜN DOĞMADAN ERKENDEN UYANDIĞINA GÖRE ALLAHIN EMRİ OLAN SABAH NAMAZINI DA KILIYORMUYMUŞ BARİ???

12
14
yanıtYanıtla
Ordu52:

Helal olsun, bir erkek olarak benimde hayallerim aynen bu bayan gibi saf ve dogal ortamda yasami surdurmek. biktim sehir hayatindan insanlarin cifte standardindan

25
1
yanıtYanıtla
İSLAM NURDURmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

BİRAZDA İBADET ETSEN SENDEN KRALI YOK VALLAHA HİÇ BİR ZAMAN MUHAMED MUSTAFAYI UNUTMAYIM ALLAHUME SALLİ ALLA SEYİDİNA MUHAMMED DEMEYİ UNUTMAYİN

21
3
yanıtYanıtla
enes:

EN DOGRUSUNU YAPIYOR DIYENLER

22
2
yanıtYanıtla
pişman kürt:

HDPYİ İDARE EDEN YAPI VAROLDUĞU GÜNDEN BU YANA İSLAMA CEPHE AÇMIŞ VE HAKKIM DEDİĞİ ŞEYİ GAYRI MEŞRU YOLLARLA ARAMIŞTIR. . . HDPYİ TAŞIYAN KESİMİN ÇOĞU İSE SEN BEN VE BİZİZ. . . YANİ MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZ. . . UYAN EY GAFİL GÖZLERİM. .

14
8
yanıtYanıtla
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title