Haberler

Seranit ve Polisan Güçlerini Birleştirdi

Güncelleme:

Bu anlaşma kapsamında, bugüne kadar pek çok inovatif ürünü sektöre kazandıran ve güçlü Ar-Ge'siyle sektörde fark yaratan Seranit'in iç mekanlar için geliştirdiği yeni ürünü, Polisan'ın Türkiye geneline yayılmış 7 bin satış noktasında tüketiciye ulaşacak.

Türkiye inşaat sektörü için önemli bir adım olarak görülen bu işbirliği ile; Ar-Ge ve satış ağı güçleri tek çatıda toplanacak. Son 10 yılda Ar-Ge çalışmalarına büyük önem veren ve her yıl cirodan yüzde 5 pay ayıran Seranit, inovatif ürün yaklaşımıyla inşaat sektöründe farklılaşırken, Polisan da, güçlü bayi yapısıyla boya sektörünün lideri konumunu sürdürüyor.

Türkiye'nin geleceği Ar-Ge'de

Türkiye'nin geleceğinin Ar-Ge'de olduğu gerçeğinden yola çıktıklarını dile getiren Seranit Yapı Grubu Başkanı Hamdi Altunalan "Seranit markası olarak ürün geliştirme konusuna büyük önem veriyoruz. Yeniliğin farklılığa, farklılığın da katma değere dönüştüğünü söylemek yanlış olmaz. Sektörümüz ancak bu bakış açısıyla büyüyecek ve gelişecektir. Bununla beraber geliştirdiğiniz ürünlerinizin nihai tüketiciye ulaşması da bir o kadar önemli. Bu kapsamda; Polisan ile yapmış olduğumuz bu işbirliği ile iki kritik konuda güçlerimizi birleştirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bugün 7 bin satış noktasına sahip ve Türkiye geneline yayılmış güçlü bayi ağıyla boya sektörünün lideri konumunda olan Polisan'la güçlerimizi birleştirmek konusunda ilk adımı attık. Umarım gelecekte de benzer projeleri hayata geçirerek sektörümüze katma değer yaratmaya devam ederiz." dedi.

Araştırma ve geliştirmenin öncelikli öneme sahip olduğunu ve güçlü satış ağının da, önemli bir tamamlayıcı unsur olduğunu dile getiren Polisan Holding CEO'su Erol Mizrahi de Seranit'le gerçekleştirdikleri işbirliğine ilişkin şunları söyledi: "Kanal seçimi pazarlama karmasının önemli bir parçasıdır. Markalar kendisini doğru temsil eden, ürün ve hizmetlerini kesintisiz sahaya sunan, yeni ürün ve eğilimlere hızlı uyum sağlayan bir kanal yapısı kurmaya çalışırlar. Kanal üyeleri olan bayiler ise, ürün ve hizmetlerini sunduğu şirketin ticari olarak kendisine kar sağlayacağına, istikrarına, markasına, teknolojik, organizasyonel ve yatırım gücüne güvenmek ister. İşte bu noktada kimya sanayinde 50 yıllık geçmişe sahip Polisan Holding'in güçlü iştiraki Polisan Boya ve sektörünün lider kuruluşu Seranit Yapı Grubu'nun buluştuğu bu ilk projenin yaratacağı sinerjinin gücüne yürekten inanıyorum. Boya sektörünün en yaygın dağıtım ağına sahip lider kuruluşu olarak uzun soluklu ve güvene dayalı ilişkilerle tesis ettiğimiz bayi organizasyonumuza Seranit işbirliği ile sunacağımız yeni ürünler, inovasyona verdiğimiz önem çerçevesinde bugüne kadar sektöre kazandırdığımız birçok ilkin devamı niteliğinde olacaktır."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Seranit Granit Seramik San. ve Tic. A.Ş. Türkiye Polisan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title