Haberler

Seramiksanspor'a Amerikalı Orta Oyuncu

Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 1. Lig takımlarından Seramiksanspor, Amerika Milli Takımı'nın orta oyuncusu Jessica Susan Tow Arnett'i kadrosuna kattı.

Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 1. Lig temsilcisi Seramiksanspor, ligde geçireceği ilk sezon için kolları sıvadı. Takıma önemli isimleri dahil eden yönetim, Amerika Milli Takımı'nın orta oyuncusu 1.91 boyundaki Jessica Susan Tow Arnett'i renklerine bağladı.

30 yaşındaki uluslararası deneyime sahip Arnett ile anlaşmaya varan Seramiksanspor, ligde kalıcı olmak istediğini gösterdi. Amerika Milli Takımı'nda forma giyen Arnett, Porto Riko liginde Lancheras de Catano ve son olarak ta Azerbaycan Süper Lig ekibi Azeryol Bakü formaları giydi. Azerbaycan liginde 2015-2016 sezonunda şampiyonluk kazanan Arnett, ligin en iyi blok yapan oyuncusu seçildi.

2016-2017 sezonunda 1. ligde mücadele edecek Seramiksanspor daha önce kadrosuna İtalyan smaçör Barcellini, pasör Cansu Aydınoğulları, libero Sedef Sazlıdere, smaçör Meryem Boz'u kadrosuna dahil etmişti. İç transferde ise kaptan Gamze Ergin, Gamze Türk, Elif Kavrar, Ceyda Demirhan, Sıla Çalışkan ve Nizetich ile yeniden anlaşan Seramiksanspor, yeni sezon çalışmalarına ağustos ayının ikinci haftası Turgutlu'da başlayacak.

Yeni transfer hakkında açıklamalarda bulunan Seraniksanspor Kulüp Başkanı Bülent Erkul, "Yeni transferimiz uluslararası kalitesini ispatlamış bir isim. Yabancı oyuncularımızın hepsi uluslararası arenada bilinen isimler ve yerli oyuncularımızda en az yabancı oyuncularımız kadar kaliteli. 1. ligde kalıcı olmak için çalışmalarımız sürüyor" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Voleybol Federasyonu Azerbaycan Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title