Haberler

Şentop'tan Canik'e Tam Not

Canik ilçesini ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Mevlana Eğitim, Kültür ve Yaşam Kampüsü ve Türkiye'nin en büyük Anadolu İmam Hatip Lisesi'ndeki çalışmaları yerinde inceledi.

"Yeni Türkiye, Yeni Anayasa" konulu konferansa katılmak üzere Samsun'a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Şentop, AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz ile birlikte Canik Belediyesi tarafından yapılan Mevlana Eğitim, Kültür ve Yaşam Kampüsü'nü ziyaret etti.

Kampüse hayran kalan Şentop, Canik'te AK Parti Belediyeciliğinin en güzel örneğinin sergilendiğini belirterek, özellikle eğitime yönelik yaptığı yatırımlardan dolayı Başkan Osman Genç'i tebrik etti.

Kampüs içerisinde bulunan Kariyer Gelişim Merkezi, Canik Akıl Küpü ve Etüt Merkezi, 8 Mart Aile Okulu ve Eğitim Merkezi, geçtiğimiz günlerde açılan Sıbyan Mektebi hüviyetindeki Minik Kalpler Eğitim Okulu'nu gezen Şentop, eğitim merkezleri hakkında Başkan Osman Genç'ten bilgi aldı. Bir belediyenin eğitime yatırım yapmasının gelecek adına çok önemli olduğunu vurgulayan Şentop, Mevlana Eğitim, Kültür ve Yaşam Kampüsü'nün, sahip olduğu eğitim tesisleri bakımından Türkiye'de örnek gösterilecek nitelikte olduğunu söyledi.

"EĞİTİM YATIRIMLARI DİKKAT ÇEKİCİ"

Canik Belediyesi'nin yaptığı çalışmaları yakından takip ettiğini ve ilçenin son 10 yılda geldiği noktanın AK Parti belediyeciliğine örnek olduğunu ifade eden Şentop, "Fazla söze gerek yok. Osman Başkanımızın yaptıkları ortada. Özellikle eğitime yaptığı yatırımlar dikkat çekici. Buradaki etüt merkezlerinin dershanelerin dönüşümüne örnek oluşturması bakımından kendisini tebrik ediyorum. İnanıyorum ki bu yatırımlar artarak çoğalacaktır" dedi.

EN BÜYÜK İMAM-HATİP LİSESİ'Nİ İNCELEDİ

Mevlana Eğitim, Kültür ve Yaşam Kampüsü'nde öğrencilerle fotoğraf da çektiren Şentop daha sonra arsası Canik Belediyesi tarafından tahsis edilen Türkiye'nin en büyük Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde incelemelerde bulundu. Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Şentop, "İnşallah buradan mezun olacak gençlerimiz ülkemizin geleceğini oluşturacak. Böylesi bir eğitim kurumunu Samsun'a kazandıran herkesi kutluyorum" diye konuştu.

"GELECEĞE YATIRIM YAPIYORUZ"

Amaçlarının geleceğe yönelik yatırımlar yapmak olduğunu dile getiren Başkan Osman Genç de, "Geleceğimizi güvence altına almak adına eğitime büyük önem veriyoruz. Canik'te yapmış olduğumuz eğitim yatırımlarına baktığımızda Karadeniz'de başka hiç bir belediyenin bu kadar eğitim yatırımı yaptığını göremeyiz. İnşallah bütün bu eğitim yatırımlarının meyvesini ileride toplayacağız" şeklinde konuştu.

Ziyaret sonunda Başkan Genç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Şentop'a perspektif çalışması, AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz'a da kaftan hediye etti. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Şentop Ak Parti Canik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title