Haberler

Şentop, Sivil Toplum Kuruluşlarını Ziyaret Etti

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, Edirne'deki bazı sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, Edirne'deki bazı sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

Şentop, Edirne Valiliğini ziyaretinin ardından, Memur-Sen Edirne Temsilciliği'ne geçti. Şentop'u, Sendika İl Temsilcisi Erdinç Dalgıç ve üyeler karşıladı.Şentop, burada yaptığı konuşmada, Edirne'nin özel ve güzel bir kent olduğunu, bugün programını Edirne'de ziyaretlere ayırdığını söyledi.

Memur-Sen'in güzel çalışmalara imza atan bir sendika olduğunu ifade eden Şentop, şöyle konuştu:

"Memur-Sen, bizim kamu çalışanlarının nezdinde hakikaten çok yararlandığımız bir sendikamız. Başlangıcından beri, Genel Başkan Ahmet Gündoğdu ile çok eski hukukumuz vardır. Özellikle 28 Şubat sürecinde o zaman Gündoğdu Eğitim Bir-Sen'de görevliydi, ben de Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde asistandım.Özellikle öğretmenlerimizin yaşamış olduğu 28 Şubat sürecinde birlikte göğüslemeye çalıştık. Birçok savunma dilekçeleri yazdık, dava dilekçeleri. Binin üzerinde dava açtık, sadece benim yazdığım dilekçelerle. Zor bir dönemdi. O dönemde dik duran, cesaretli, güzel çalışmalar yürüten bir sendikamızdı. Daha sonraki süreçlerde de yapmış oldukları çalışmalarla, dile getirmiş oldukları taleplerden istifade ettik."

Şentop, daha sonra Hasan Sezai Teknik, İlim ve İrfan Vakfı ile Mimar Sinan Vakfı'nı da ziyaret etti.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Şentop Memur Sen Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title