Haberler

Şentop: "Her Türlü Tedbir Alınıyor"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şentop: - "(Paralel yapılanma) devlet kadrolarında, bürokraside bu konuda problem teşkil eden kişiler varsa, bu tür bağlantıları olan kişiler varsa, biliyorsunuz bu yönde sadece AK Parti olarak, hükümet olarak değil, aynı zamanda Milli Güvenlik Kurulu'nda alınmış bir karar var. Bu yönde, hukuk içerisinde alınacak her türlü tedbir alınıyor" AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, "(Paralel yapılanma) devlet kadrolarında, bürokraside bu konuda problem teşkil eden kişiler varsa, bu tür bağlantıları olan kişiler varsa, biliyorsunuz bu yönde sadece AK Parti olarak, hükümet olarak değil, aynı zamanda Milli Güvenlik Kurulu'nda alınmış bir karar var. Bu yönde, hukuk içerisinde alınacak her türlü tedbir alınıyor" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şentop: - "(Paralel yapılanma) devlet kadrolarında, bürokraside bu konuda problem teşkil eden kişiler varsa, bu tür bağlantıları olan kişiler varsa, biliyorsunuz bu yönde sadece AK Parti olarak, hükümet olarak değil, aynı zamanda Milli Güvenlik Kurulu'nda alınmış bir karar var. Bu yönde, hukuk içerisinde alınacak her türlü tedbir alınıyor" AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, "(Paralel yapılanma) devlet kadrolarında, bürokraside bu konuda problem teşkil eden kişiler varsa, bu tür bağlantıları olan kişiler varsa, biliyorsunuz bu yönde sadece AK Parti olarak, hükümet olarak değil, aynı zamanda Milli Güvenlik Kurulu'nda alınmış bir karar var. Bu yönde, hukuk içerisinde alınacak her türlü tedbir alınıyor" dedi.Partisinin Çorlu İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Şentop, burada yaptığı konuşmada, seçim çalışmalarının başladığını ve Yüksek Seçim Kurulunun bir hafta içerisinde seçim takvimini ilan edeceğini belirterek, genel seçimlerin 7 Haziran 2015 Pazar yapılacağını söyledi.Yapılacak olan genel seçimlerin çok büyük önem taşıdığını ve AK Parti'nin bütün seçimleri dikkate alan bir siyasi irade olduğunu ifade eden Şentop, "Bu seçimlerin artı bir önemi olduğu kanaatindeyiz. Bu seçimlerde ortaya çıkacak netice, Türkiye'yi sadece 2015-2019 arasında yönetecek bir siyasi iktidarı belirlemekle kalmıyor. Esasen, bizim 2023 hedefleri olarak ilan etmiş olduğumuz, Türkiye için çok önemli bir aşama olarak gördüğümüz cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünde, Türkiye'yi 2023 hedeflerine taşıyacak siyasi iktidarı belirleyecek seçimler olduğunun kanaatindeyiz" diye konuştu.- "AK Parti, Türkiye siyasi tarihinde eşi benzeri gösterilemeyecek bir parti"Şentop, AK Parti'nin Türkiye siyasi tarihine damga vurduğunu ve siyasi anlamda birçok ilke imza attığını ifade etti. Şentop, 7 Haziran 2015'te yapılacak olan genel seçimlerin kendileri için önemli olduğunu vurgulayarak, "Bu seçimler AK Parti'nin rakipleri ve muhalifleri açısından, kendilerine göre son şans olarak gördükleri seçimler. Bu seçimlerde de inanıyoruz milletimiz AK Parti'ye desteğini arttırarak sürdürecek. Bunu nereden anlıyoruz? AK Parti diğer partilerden, hatta Türkiye siyasi tarihinde eşi benzeri gösterilemeyecek bir parti" şeklinde konuştu.Şentop, bir gazetecinin, AK Parti'nin "paralel yapıdan arındırılması" ile ilgili sorusu üzerine, şunları kaydetti: "Devlet kadrolarında, bürokraside bu konuda problem teşkil eden kişiler varsa, bu tür bağlantıları olan kişiler varsa, biliyorsunuz bu yönde sadece AK Parti olarak, hükümet olarak değil, aynı zamanda Milli Güvenlik Kurulu'nda alınmış bir karar var. Bu yönde, hukuk içerisinde alınacak her türlü tedbir alınıyor. Parti teşkilatlarımızda da bu konuda gerekli adımları atıyoruz. Kongreler sürecinde de buna azami hassasiyet dikkat gösteriyoruz." -AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şentop

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Şentop Ak Parti Türkiye Çorlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title