Haberler

Şentop, Eyüp'teki Esnafla Bir Araya Geldi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, "7 Haziran seçimleri, 'defterini kapattık' dediğimiz eski Türkiye'nin, eski zihniyetin toprağa gömüldüğü bir seçim olacak" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, "7 Haziran seçimleri, 'defterini kapattık' dediğimiz eski Türkiye'nin, eski zihniyetin toprağa gömüldüğü bir seçim olacak" dedi.

Şentop, AK Parti Eyüp İlçe Başkanlığı'nın Ensari Konağı'nda düzenlediği toplantıda esnafla bir araya geldi.

Seçim çalışmalarının devam ettiğini anlatan Şentop, diğer siyasi partilerin çalışmalarına sahada rastlamadığını ifade etti.

Şentop, diğer partilerin bazı illerde çalışmaları olduğunu ancak Türkiye genelinde sadece AK Parti'nin çalışmalarının yoğun olduğunu kaydederek, şunları söyledi:

"Seçimlere, kurucu genel başkanımızın sayın Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle 'seçim öncesi, seçimden birkaç ay önce start veren, çalışmaya başlayan bir siyasi hareket, bir siyasi parti değiliz.' Onun ifadesiyle bir seçim yapıldığında seçim günü sandıklar kapandığında bir sonraki seçimin startını veren bir partiyiz."

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şentop, "Diğer partiler gibi seçimleri, seçimden birkaç ay önce milletimizi ikna edip, kandırıp, işte beyannamelerinde bunu görüyoruz, sandığa bir iradenin yansımasını sağlayıp, ondan sonra da milleti unutan bir siyasi hareket, bir parti değiliz, tam aksine bu siyaset anlayışını Türkiye'de değiştiren bir partiyiz" dedi.

Mustafa Şentop, CHP ve MHP'nin iktidar iddiasında olmadığını savunarak, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Şu anda Türkiye'de muhalefetin meselesi AK Parti'nin gitmesi. AK Parti'yi niçin götürmek istiyorsunuz, ne adına götürmek istiyorsunuz? İşte bahsettiğim hadise bu. Türkiye'nin önce siyasi iktidarını bozmak, daha sonra buna bağlı olan ekonomik istikrarını bozmak. Ekonomik istikrarı bozulmuş, içine kapanmış, uluslararası itibarının da zayıflayacağı, kendi meseleleriyle uğraşan, kafasını kaldırıp etrafına bakamayan bir ülke haline Türkiye'yi döndürmek. Bu bizim 'eski Türkiye' dediğimiz Türkiye. Bu Türkiye'nin defterini kapattık hamdolsun, milletimizin desteğiyle. Yeni Türkiye dediğimiz nedir? Sadece milletin oylarıyla belirlenen bir siyasi iktidar, ekonomik istikrar ve uluslararası itibari olan bir ülke. Zihniyet olarak böyle. "

Türkiye'nin 7 Haziran'da seçimlere gideceğini hatırlatan Şentop, "Bu 7 Haziran seçimleri, 'defterini kapattık' dediğimiz eski Türkiye'nin, eski zihniyetin toprağa gömüldüğü bir seçim olacak. Bu seçimde milletimiz öyle bir ses yükseltecek ki artık eski Türkiye'yi talep eden, konuşan kimse olmayacak. Amacımız bizi bu bölgede bin yıldır bir arada tutan değerleri yeniden ihya etmek, yeniden canlandırmak" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Şentop Ak Parti Türkiye Eyüp Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title