Haberler

Sentetik Saha Kaderine Terkedildi

Güncelleme:

Diyarbakır Gençlik ve Spor il müdürlüğüne ait Seyrantepe'deki 2 nolu Sentetik sahanın durumu içler acısı vaziyette.

Diyarbakır spor, Diyarbakır Büyükşehir Belediye spor, Diyarbakır spor 1968 ve birçok amatör kulübün antremanlarını yapmaya çalıştığı Seyrantepe'deki 2 nolu sentetik sahanın çöplük manzaraları, her tarafının tel örgülerinin ve yedek kulübelerinin parçalanması, etrafının çöplüklerle dolu oluşu, spor alanlığından çıkma manzaraları vermesi sporun kentteki vaziyetini gösteriyor.

Giriş kapısı bile olmayan sentetik sahanın yetkililer tarafından gözden çıkarıldığı iddia ediliyor. Edinilen bilgilere göre, bu sentetik sahanın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile ASKF arasındaki ihtilaftan ötürü bu hale bakımsızlığa sürüklendiği bilgileri alındı.

"Amatör takımlarını bu rezalet saha içerisinde gençlerimize idman yaptırıyoruz" diyen antrenör Selami Aydın yaptığı açıklamada, "Yetkilileri uyarıyoruz ama kılını kıpırtıdan yok, milyarlarca verilip bu duruma getirilen sentetik saha kaderine terkedilmiş vaziyette. Diyarbakır Valisinin ve diğer yetkililerin gelip bu sentetik sahanın görünümünü ve çirkin manzaralarını görmelerini istiyoruz. Devletin parası bu şekilde çöpe atılmamalı. Tüyü bitmemiş yetimlerin hakkı var burada. Yetkilileri göreve davet ediyoruz" dedi.

Kaynak: Temsilci / Güncel

Büyükşehir Belediyespor Diyarbakırspor Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title