Haberler

Sensyble İle Akıllı Alışveriş Dönemi Başlıyor

Güncelleme:

Beacon markası Sensyble ile bir mağazada dolaşırken avantajlar otomatik olarak cebe veya tablete geliyor; hem tüketiciler hem de markalar akıllı alışveriş ile kazanıyor.

İletişim teknolojisinin sınır tanımadığı günümüzde, tüketiciler kendilerini ilgilendiren ürünlere ulaşmak, mağazalar ise kampanyalarını kişiselleştirerek sunmak istiyorlar. Bluetooth üzerinden çalışan Beacon teknolojisinin dünyanın pek çok mağazacılık markası tarafından tercih edilmesinin altında da bu gelişme yatıyor.

Teknolojik altyapısı Türkiye'de geliştirilen Sensyble, bu yenilikçi gelişmeyi mağazaların ve tüketicilerin hizmetine sunuyor. Mağazaların farklı bölümlerine yerleştirilebilen Sensyble, mekan içinde dolaşan tüketicilerin akıllı telefonlarına veya tabletlerine bildirim (notification) göndererek onları kampanyalar hakkında bilgilendiriyor. Müşterilerin daha çok vakit harcadıkları reyona ya da önceki alışveriş eğilimlerine göre, kişiye özel fırsatları iletebilen Sensyble'dan faydalanmak için Bluetooth'un açık olması ve mağazaya özel uygulamanın akıllı telefon veya tablete indirilmesi gerekiyor.

Sensyble'ı Türkiye'de ilk olarak, 9 şehirdeki 12 mağazasıyla Türkiye'nin en geniş mağaza ağına sahip APR'ı (Apple Premium Reseller) olan Pupa Bilişim uyguladı. Müşterilerinin özel kampanyalara mobil olarak ulaşmalarını sağlayan Pupa Center ve müşteri sadakat programı Pupanda ile entegre edilebilen Sensyble, Pupa mağazalarını ziyaret edenlerden tam not aldı.

Bölgesel bilgilendirme teknolojisinin ulaştığı son nokta olan Sensyble, mağazacılığın yanı sıra, müzeler, havaalanları, okullar, hastaneler, parklar, fabrikalar ve AVM'ler gibi kamusal mekanlarda geniş yelpazede kullanılabiliyor. Müşterilere, konuklara ya da çalışanlara özel bilgilendirmeleri gönderen Sensyble, tanımlanan alanlara özel tanıtım ya da uyarılarla akıllı ve ayrıcalıklı bir iletişimin kapılarını aralıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title