Haberler

Sensormatic Kendi Servis Yönetim Sistemini Kurdu

Güncelleme:


Müşteri memnuniyetinde %98 başarıyı yakaladı

Ancak güvenlik sektörünün diğerlerinden bir farkı var ki; yapılan yatırımın ne kadar doğru olduğu sistemde yaşanan bir arıza durumunda ortaya çıkıyor. Sensormatic tarafından geliştirilen ve endüstride ilk ve tek olan Servis Yönetim Sistemi sayesinde Sensormatic %98 müşteri memnuniyetini yakaladı. Yaygın servis ağı ile Türkiye çapında 81 ile ulaşan Sensormatic'in Satış Sonrası Teknik Direktörü Okan Koşar "Teknoloji sektöründe uzmanlık, servis aşamasında ortaya çıkar. Satış, müşteri deneyimi; servis, müşteri sadakati yaratır. Sektörel bilginizle satış yapar müşteri kazanırsınız ancak sadık müşteriyi, sunduğunuz kaliteli servis hizmeti size getirir"dedi.

Sensormatic kendi servis yönetim sistemini kurdu...


Müşteri memnuniyetinde %98 başarıyı yakaladı


Teknolojinin gelişmesiyle birlikte büyüklüğü hiç fark etmeksizin neredeyse her şirket, yatırım kalemlerinin başına güvenliği ekliyor. Ancak güvenlik sektörünün diğerlerinden bir farkı var ki; yapılan yatırımın ne kadar doğru olduğu sistemde yaşanan bir arıza durumunda ortaya çıkıyor. Sensormatic tarafından geliştirilen ve endüstride ilk ve tek olan Servis Yönetim Sistemi sayesinde Sensormatic %98 müşteri memnuniyetini yakaladı. Yaygın servis ağı ile Türkiye çapında 81 ile ulaşan Sensormatic'in Satış Sonrası Teknik Direktörü Okan Koşar "Teknoloji sektöründe uzmanlık, servis aşamasında ortaya çıkar. Satış, müşteri deneyimi; servis, müşteri sadakati yaratır. Sektörel bilginizle satış yapar müşteri kazanırsınız ancak sadık müşteriyi, sunduğunuz kaliteli servis hizmeti size getirir"dedi.

Sensormatic, satış aşamasında sunulan ürün ve hizmetlerin kalitesi kadar satış sonrası servis kalitesine de azami önem gösteriyor hatta bu önem, kurum vizyonunun en önemli yapı taşlarından birini oluşturuyor. Geliştirdiği Servis Yönetim Sistemi'nde, çoğu mühendislerden oluşan yaklaşık 130 kişilik uzman bir ekiple hizmet veren Sensormatic, kullanım süresi boyunca müşterilerinin yanında yer alıyor. Sistemde;

İhtiyaç halinde 444 4357 (HELP) numaralı Çağrı Merkezi ya da teknikdestek@sensormatic.com.tr e-posta adresi aracılığı ile 7/24 Sensormatic'e ulaşarak kayıt açılabiliyor.
Kaydı açılan işe uygun teknik personel ve gönderim zamanı belirleniyor
Servis performansını artırmak için, akıllı telefon ve kişisel bilgisayarlarla donatılan tüm teknik ekip, online olarak, servis ihtiyacı olan mekana giriş, servis bittiğinde form üzerinden raporlama ve mekandan çıkışları ile ilgili anlık bilgi akışı sağlıyor.

Müşterilerden gelen servis çağrılarından sonra, teknik müdahele gereken işlemlerin her aşaması ile ilgili, sistem tarafından süreç boyunca müşteriye e-posta yolu ile bilgilendirme yapılıyor.

Yerinde bakım ya da teknik müdahale gereken durumlarda Mobil Çözüm Merkezi devreye giriyor. Yerinde müdahale ile giderilebilecek durumlar için, servis araçlarına özel tasarlanmış depo uygulamasından faydalanılıyor. Bu işleyiş sayesinde, parça stoğu her an yanlarında bulunduğundan, basit arızalar ya da bakım ihtiyaçları, tekrar merkeze dönmeye ihtiyaç duymadan yerinde ve en hızlı şekilde gideriliyor.

Sensormatic'in uzman kadrosunun, yeni ürün ve çözümlerin tanıtımı, müşteri memnuniyeti, zor şartlar altında çalışma, iş sağlığı güvenliği gibi farklı alanlarda aldığı planlı ve düzenli teknik ve sektörel eğitimler, ekibin yetkinliğini artırıyor.

Ekibin sahip olduğu tüm yetkinlikler doğrudan hizmet kalitesine yansıyor.

Sensormatic Güvenlik Hizmetleri;
20 yıldır sektör lideri olarak hizmet veren Sensormatic, sektöre ve ihtiyaca özel tasarladığı marka bağımsız çözümlerle öne çıkan bir teknolojik çözüm entegratörüdür. 230 çalışanı ve Türkiye'deki 9 ofisi ile Perakende, Havacılık, Kamu ve Adalet, Bankacılık ve Finans, Ticari ve Endüstriyel, Enerji, Sağlık, Eğitim, Lojistik, Spor, Turizm ve Otelcilik alanlarına güvenlik ve operasyonel verimliliğe doğrudan etki eden teknolojik çözümler sunar. Sensormatic'in sunduğu çözümler; video izleme ve geçiş kontrol çözümleri, biyometrik sistemler, çevre güvenlik sistemleri, yangın algılama ve alarm çözümleri, elektronik ürün takip çözümleri, kişi sayma sistemleri gibi yenilikçi ve entegre teknolojilerden oluşur.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title