Haberler

Şenol Güneş'ten Mario Gomez'e: Bu Yorumları Ancak Ben Yaparım

Güncelleme:

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, takımın Şampiyonlar Ligi hedeflerini yorumlayan Mario Gomez'e yanıt verdi. Güneş, "O sözleri ben söyleyebilirim" dedi.

Ligi şampiyonlukla tamamlayan Beşiktaş'ın en önemli gündem maddelerinden biri, gol kralı oyuncusu Mario Gomez... Alman futbolcunun kalıp kalmayacağı henüz kesinlik kazanmazken, geçtiğimiz günlerde takımla ilgili basına yaptığı açıklamalar dikkat çekmişti. Takımın hedefleri hakkında yorum yapan, ve mutlaka takviye yapılması gerektiğini söyleyen Gomez'e yanıt, bizzat hocası Şenol Güneş'ten geldi.

"BU YORUMLARI ANCAK BEN YAPARIM"

TRT Spor'da yayınlanan Stadyum programında konusan tecrübeli teknik adam " Mario Gomez'in Şampiyonlar Ligi hedeflerimiz hakkında söylediklerine katılmıyorum! O tip yorumları ancak ben söyleyebilirim. Mario Gomez gelirken, 'Şampiyonlar Ligi'nde iddialı olursanız geleceğim' dedi mi? Hayır..." diyerek oyuncusunun bu tip yorumlar yapmaya hakkı olmadığını ima etti.

GOMEZ NE DEMİŞTİ

"Başkanla yaptığımız görüşmede Şampiyonlar Ligi için büyük bir yatırım yapılması gerektiğini konuştuk. Benim Beşiktaş'la ilgili duygularım çok olumlu yönde. Eğer beklentilerim karşılığını bulursa, hedefler doğrultusunda gereken çalışmalar ve transferler yapılırsa burada kalırım.

Şampiyonlar Ligi'nde savunma yapmak zorunda kalabiliriz. Şu soruyu sormalıyız; burada başarılı olmak için mi oynayacağız yoksa sadece orada oynamış olmak için mi oynayacağız? Tabii ki kupayı kazanalım demiyorum ama birkaç maç kazanılmalı ve iç sahada taraftar mutlu edilmeli. Şu an iyi bir kadromuz var ama bazı takviyeler yapılmalı. Şampiyonlar Ligi'nde belki de Real Madrid, Manchester City, Barcelona ile oynayacağız. Buna göre bir yatırım olmalı. Bunu Beşiktaş'a akıl vermek için değil, burada kalmaya hevesli olduğum için söylüyorum."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şenol Güneş Mario Gomez Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (3)

SSSS:

ŞAMPİYONLAR LİGİNDE MÜTEMADİYEN HİBRİT PENALTISI ÇALIP SİZE DEFALARCA KEZ HAKSIZ 3 PUAN KAZANDIRACAK NE HALİS ÖZKAHYA VAR NE CÜNYET ÇAKIR VAR BAKIN GÖRÜN YANDAS HAKEMLERİNİZ OLMAYINCA ŞAMPİYONLAR LİGİNDE NASIL FARK YİYECEKSİBNİZ LİVERPOLL MACI 8 0

2
7
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

adam akıl vermek için söylemiyorum demiş.

4
0
yanıtYanıtla
at cafe si:

bu takımın altyapısı benjamın toşak tan yapıldı bunları soylemek onun hakkı bence bugun sengol gunes sampiyon yaptıysa takımı toşhak a borçludur . . .

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title