Haberler

Şenol Güneş : "Konyaspor Çıkış Yapan Bir Takım"

Şenol Güneş : "Konyaspor çıkış yapan bir takım" "Maçlar oynanmadan sonuçlar belli olmaz " "Yeni gelenlerin verimli olmasını istiyoruz" "Tolgay Arslan bizim yeni transferimiz " Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş Türkiye Kupası çeyrek finalinde eşleştikleri Torku Konyaspor için "Bizim için çıkacak her rakip önemliydi.

Şenol Güneş : "Konyaspor çıkış yapan bir takım"

"Maçlar oynanmadan sonuçlar belli olmaz "

"Yeni gelenlerin verimli olmasını istiyoruz"

"Tolgay Arslan bizim yeni transferimiz "

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş Türkiye Kupası çeyrek finalinde eşleştikleri Torku Konyaspor için "Bizim için çıkacak her rakip önemliydi.Konyaspor da iyi bir takım. Gücünüz varsa her takımı yenmelisiniz." değerlendirmesini yaptı.

Takıma katılan yeni transferlerin uyum sürecinde olduklarının altını çizen Güneş 7 ay aradan sonra çift kale maçta oynayan Tolgay Arslan için "Tolgay her şeyi yapabilecek duruma geldi. Onu yeni transfer olarak tanıttık arkadaşlara " ifadelerini kullandı. Teknik direktör Şenol Güneş'in idman sonu yaptığı açıklamalar şöyle:

"KONYASPOR ÇIKIŞ YAPAN BİR TAKIM"

"Buraya kadar tüm takımlar bütün gücünü kullandı. 8 takıma baktığımız zaman hepsinin hak ettiğini düşünüyorum. Dolayısıyla bunların içinde her takım her takımı yenebilir. Bizim için çıkabilecek olan her takım önemliydi. Bu yılın çıkış yapan takımı Konyaspor ile karşılaşacağız. Eğer gücünüz varsa her takımı yenmelisiniz. Bütün mesele ciddi şekilde konsantrasyonla oynamak. Konyaspor'a da şimdiden başarılar diliyorum."

"MAÇLAR OYNANMADAN SONUÇLAR BELLİ OLMAZ "

"Fenerbahçe iyi futbol oynayan bir takım. Ligde de iddiası var bizim de iddiamız var. Galatasaray'ın da kendilerini toparladığını düşünüyorum. Onlar da kupada iddialı olacaklar. Yarı finalde Fenerbahçe ile karşılaşmamız için öncelikle Konyaspor'u geçmemiz gerekiyor. Konyaspor'un çok güçlü olduğunu düşünüyorum. Onları geçtikten sonra Amedspor ya da Fenerbahçe kim çıkacak onu da bilmiyoruz. Maçlar oynanmadan kesin sonuç belli olmaz. Ama Fenerbahçe ile yarı finalde oynarsak onları da geçmek isteyeceğiz. Daha sonra da finalde kupayı kazanmak isteyeceğiz. Rakiplerin gücünden çok bizim ne oynayacağımız çok önemli. Daha güçlü takımlarla zorlu maçlar olabilir ama daha zayıf rakiplere de kaybetmişliğimiz var."

"YENİ GELENLERİN VERİMLİ OLMASINI İSTİYORUZ"

"Yeni transferlerde herhangi bir sorun yok. Her ikisi Alexis ve Marcelo idmanlara katılıyor. Marcelo zaten Pazar günü maç oynayıp geldi. Antrenmanı da var. Alexis ve Boyko için hem takıma uyumu, hem ligi görmek hem de antrenmanlardaki anlayışımız için ihtiyacımız olursa oynatırız ama gerekli olursa bir süre daha bekletebiliriz. Bizde onların durumlarını birlikte oldukça göreceğiz.Önemli olan bu oyuncuların transferinden çok sahada ne vereceğidir. Bu anlayışla transfer yaptık. Sezon başında sizinle paylaştığım gibi sayısal olarak kalede sıkıntı yaşayacağımızı söyledik. Bazı arkadaşlarımızın da verilen fırsatları değerlendirememesi durumunda sıkıntı olacağını söylemiştik. Pedro ve Milosevic'in dışarıda oynaması bizim için de onlar için de daha iyi. Takımda geçen seneden beri şans bulamadığı için güven kaybeden oyuncular. Gelenlerinde yeni bir heyecanla takım içinde verimli olmasını istiyoruz. Kaleci zaten iyi bir kaleci, Günay ve Tolga da iyi kaleci zaman zaman değişiklikler olacaktır tabi."

"TOLGAY YENİ TRANSFERİMİZ"

"Tolgay her şeyi yapabilecek duruma geldi. Onu yeni transfer olarak tanıttık arkadaşlara. Antrenman olarak bugün bizimle çalıştı. Şu anda iyi gidiyor. Zaman zaman dalgalanma olur. Veli'de de bunlar olmuştu. Bunlar problem değil ama şu anda kendisi zaten iyi durumda."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Torku Konyaspor Türkiye Kupası Şenol Güneş Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title