Haberler

    Şenol Güneş: "Kazanacağımız Maçların Artık Geldiğini Düşünüyorum"

    Spor Toto Süper Lig'de, deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak Bursaspor'un Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Seri olarak kazanacağımız maçların artık geldiğini düşünüyorum" dedi.

    Güneş, Özlüce Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, henüz sezon başı olmasına rağmen 3 maçta aldıkları 3 puanın kendilerine yakışmadığını söyledi.

    İyi oyunculardan kurulu bir takım olduklarını belirten Güneş, şöyle devam etti:

    "Puan olarak düşündüğümüzün gerisinde kaldık. Umarım Rizespor maçı ile başlayacak galibiyet serimiz, arkası gelecek şekilde olur. Takımımızda geldiğim günden bugüne her geçen gün olumlu işler görüyorum ama sonuçların da bize katkı yapmasını bekliyorum. Daha iyi sonuçlar almamız için neler yapmamız gerektiğini oyuncularımızla paylaşıyoruz. Sahamızda puan kayıplarımız kötü oldu. Birisini alsaydık ligdeki yerimiz ve puan durumumuz farklı olacaktı. Oyuncu arkadaşlarımızın iyi niyetinde ve gayretinden endişem yok. Aynı oyun anlayışını devam ettireceğiz. Ligde herkesin beğeniyle izlediği bir Bursaspor'u göstereceğiz. Taraftarın gurur duyduğu bir takımı oluşturacağız. Taraftarı da sahaya çekecek başarılar almak istiyoruz."

    Çaykur Rizespor'un henüz galibiyeti bulunmadığını hatırlatan Güneş, onların da kazanmak isteyeceğini anlattı.

    Mücadelenin kıran kırana, çok sert geçeceğini tahmin ettiğini dile getiren Güneş, "Zaten hiçbir maç kolay olmayacaktır. Önceki maçlarımız da zordu, bundan sonrakiler de zor olacaktır" ifadesini kullandı.

    Her maça 3 puan için çıktıklarını ve bu anlayışla oynadıklarını vurgulayan Güneş, Rize temsilcisi karşısında da aynı hedef doğrultusunda ellerinden geleni yapacaklarını bildirdi.

    İstikrarlı oynamaların rağmen maç kazanma yönünde sıkıntılar yaşadıklarına işaret eden Güneş, "Belki tecrübe olarak Galatasaray ve Beşiktaş'a karşı bunu sağlayamadık ama bizim de kazanacağımız maçlar geldi. Seri olarak kazanacağımız maçların artık geldiğini düşünüyorum. Mutlaka kazanmak isteyen bir takım olarak oynayacağız" değerlendirmesinde bulundu.

    "Kararlara uyacağız ama derdimizi kibarca söyleyeceğiz"


    Sakat oyunculardan Bakambu ile ilgili son değerlendirmeyi yapacaklarını aktaran Güneş, dünkü idmana katılan Fernandao'nun oynayabilecek duruma geldiğini belirtti.

    Dişi kırılan Civelli ile ilgili herhangi bir sorun yaşamadıkları bilgisini veren Güneş, "Şu anda eksiğimiz görünmüyor. Ozan idmanlara katıldı. Geçen hafta Ferhat katılmıştı. Kim görev alırsa alsın bu maçı kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

    Güneş, UEFA Finansal Kontrol Komitesi tarafından Bursaspor Kulübünün Avrupa Ligi katılım payının askıya alınması kararına da değindi. Şimdilik aksayan bir şey olmadığına dikkati çeken Güneş, "Kamuoyundaki algı, iyi bir algı değil. Birçok kulüpte bunlar yapılabilir. Açıklama yaparlar. Rutin bir incelemeymiş" görüşlerini iletti.

    Mersin İdmanyurdu'nun, deplasmanda bu ekiple oynayacakları müsabakanın saatinin değiştirilmesi talebiyle ilgili soruya Güneş, "Maç günleriyle ilgili bize bilgi gelmedi. Federasyon burada güzel bir iş yaptı. Birçok konuda eksik yapıyor ama bu konuda iyi iş yaptı. Sezon maçlarının gün ve saatlerini belirledi. Federasyon ne yaparsa biz uyarız" yanıtını verdi.

    Şenol Güneş, "Federasyonu eleştiriyorsunuz. Sebepleri nelerdir?" sorusunu ise şöyle cevapladı:

    "Bir sorun yok ama bazı şeyleri söylemek durumundayız. Mesela cezalar veriliyor, biri 110, biri 60 bin lira ceza alıyor. Neye göre veriyorlar? Küfrün şiddetine göre mi, bilmiyorum. Bunlar idari konular aslında ama belki Bursaspor'u çok seviyorlar ama biz anlamıyoruz, bu da olabilir. Verilen kararlara uyacağız ama derdimizi kibarca söyleyeceğiz. Bunda da suç unsuru olmaz herhalde."

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Şenol Güneş Bursaspor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title