Haberler

Şenol Güneş, Kart Sınırında Olan Atiba ve Gökhan Gönül'ü Dinlendirecek

Güncelleme:

Şenol Güneş'in, Galatasaray derbisi öncesi oynanacak olan Akhisar maçında, kart sınırında olan Atiba ve Gökhan Gönül'ü dinlendirmesi bekleniyor.

UEFA Avrupa Liginde İsrail deplasmanında Hapoel Beer Sheva'yı 3-1 ile geçen Beşiktaş, Süper Lig'de Akhisar Belediyespor'u ağırlayacak. 44 puan ile ligin lideri olan Siyah Beyazlılar Akhisar engelini de kayıpsız aşarak şampiyonluk yolunda yürüyüşünü devam ettirmek istiyor.
Teknik direktör Şenol Güneş Hapoel maçı sonrası sadece iki idman yapacak süresi olduğu için takıma fazla yüklenmeden hafif tempolu çalışmalar ile takımı Akhisar maçına hazırlıyor. Tosic dışında eksik futbolcusu bulunmayan Güneş'in kadro konusundaki kararını bu akşam yapılacak son antrenmanda vereceği öğrenildi.

ATİBA, Q7 VE GÖKHAN GÖNÜL SINIRDA

Şenol Güneş'i kadro konusuda sıkıntıya sokacak tek konu ise 3 futbolcunun sarı kart sınırına gelmesi olacak.Takımın önemli isimlerinden Atiba, Quaresma ve Gökhan Gönül'ün Akhisar Belediyespor maçı öncesinde 3'er sarı kartı var. Bu üç futbolcu yarınki karşılaşmada sarı kart görmeleri durumunda önümüzdeki hafta oynanacak Galatasaray derbisinde cezalı duruma düşecek.

FARKLI ARAYIŞLAR VAR

Bu durum kritik Galatasaray derbisinde 3 futbolcudan mahrum kalmak istemeyen ve zorlu derbiye tam kadro çıkma isteyen tecrübeli hocayı Akhisar karşısında farklı arayışlara itebilir.
Hapoel Beer Sheva maçına hasta haliyle çıkan ve 90 dakika sahada kalan Gökhan Gönül'ü yarın akşam dinlendirmek isteyen Güneş savunmayı Beck -Marcelo -Mitrovic ve Adriano'dan kurmayı düşünüyor.

Orta sahada Oğuzhan ve Talisca'ya yeniden forma vermesi beklenen Güneş'in sarı kart endişesinden dolayı Atiba'nın yerine Necip veya Gökhan İnler ile başlaması sürpriz olmayacak.
Quaresma - Talisca ve Babel'den oluşacak hücum hattının golcüsü ise her zamanki gibi Cenk Tosun olacak.Ancak Aboubakar'ın dönmesinden sonra hücum zenginliği artan Güneş'in burada yapacağı tek değişiklik ise Cenk Tosun'u sarı kart sınırında bulunan Quaresma'nın yerinde oynatıp Aboubakar ile maça başlamak olacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Akhisar Belediyespor Gökhan Gönül Galatasaray Şenol Güneş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title