Haberler

Şenol Güneş'in Kirli Sakalı Dikkat Çekti

Güncelleme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, tatilde bıraktığı hafif kirli sakal dikkatleri çekti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu ziyaret etti. Şenol Güneş'in tatilde bıraktığı hafif kirli sakal dikkatleri çekti.

Tatilini geçirmek için geldiği Trabzon'da, Gümrükçüoğlu'nu makamında ziyaret eden Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, "Memleketimde dostlarımla olmaktan mutluluk duyuyorum. Başkanımız Sayın Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun da çalışmalarını yakından takip ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum." dedi.

"BAŞARILARIN DEVAMINI DİLİYORUZ"

Gümrükçüoğlu da Şenol Güneş'in başarıları ile iftihar ettiklerini kaydederek, "Trabzonumuzun Türk futboluna kazandırdığı hocamız, hem Trabzonsporumuz hem A Milli Takımımız ve son olarak da Beşiktaş'taki başarıları ile göğsümüzü kabartmaktadır. Başarılarının artarak devamını diliyoruz. Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde de çok ciddi başarılara imza atacağına yürekten inanıyoruz." diye konuştu.

Ziyarette, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya ile Trabzonspor Kulübünün eski yöneticilerinden Hayrettin Hacısalihoğlu da yer aldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Şenol Güneş Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

DİYARBAKIRLII karaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:

şenol hoca sen süpersin adam gibi adamsınn adamın dibisinn diyarbakırdan sana senin gibi olanlara selam olsun

18
0
yanıtYanıtla
beşiktaşlı:

şenol güneş diye yazılır, adam diye okunur.

17
0
yanıtYanıtla
SEYFETTİN:

YAKIŞMIŞ ŞENOL HOCAM, HEP ÖYLE KAL

16
0
yanıtYanıtla
301spartalı:

bir fenerbahçeli olarak şenol hoca adamın dibi

8
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title