Haberler

Şenol Güneş'in Hedefi Terim'in Yerine Geçmek

Güncelleme:

Bursaspor yönetiminin 10 yıllık sözleşme önerdiği Şenol Güneş'in, A Milli Takım'la ilgili planları olduğu ortaya çıktı.

Bursaspor'a oynattığı futbolla büyük takdir toplayan Şenol Güneş'in, kariyerinin finalinde çok özel planları olduğu iddia edildi. Recep Bölükbaşı başkanlığındaki Bursaspor Yönetimi'nin, "10 yıllık sözleşme yapmayı düşünüyoruz" diyerek nabzını yokladığı teknik adamla ilgili iddialar çok ciddi.

"SEZON SONUNU BEKLEYELİM"

Fanatik'in haberine göre; Yönetimin basın yoluyla yaptığı teklife henüz net bir yanıt vermeyen Güneş'in, Bursa'da uzun soluklu çalışmayı düşünmediği ileri sürüldü. Kulislerde konuşulan iddialara göre Şenol Güneş'in, A Milli Takım'la ilgili planları var. Yüksek sesle dile getirilen o iddialara göre Şenol Güneş yönetimin teklifi sonrası, "Sezon sonunu bekleyelim" karşılığını verdi.

TERİM BIRAKIRSA YERİNE GEÇECEK

İddiaya göre Güneş, kariyerinin finalini büyük başarılar kazandığı A Milli Takım çatısı altında noktalamak istiyor. Ay-Yıldızlılar'ın EURO 2016 Finalleri'ne gitme ihtimalinin azalması ve yaklaşan TFF seçimleri, Şenol Güneş'i bu düşünceye sevkeden en büyük etken. Güneş'in, TFF'de yaşanabilecek olası bir görev değişimi ve Fatih Terim'in ayrılık kararı alması halinde Türkiye Futbol Direktörü olarak ilk anternatif olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Şenol Güneş'in tüm bu nedenlerden ötürü Bursaspor Yönetimi'ne henüz net bir yanıt vermediği ve sezon sonunu beklediği konuşuluyor.

TARİH YAZMIŞTI

Bilindiği üzere Şenol Güneş, 2000-2004 yılları arasında A Milli Takım Teknik Direktörü olarak görev yapmış ve Japonya-Güney Kore ortaklığında düzenlenen 2002 Dünya Kupası Finalleri'nde Türkiye'yi kürsünün üçüncü sırasına çıkarmıştı. Bu tarihi başarının ardından 2004 Avrupa Şampiyonası Finalleri'ne gidilemeyince dönemin TFF Yönetimi, Güneş'in görevine son vermişti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Recep Bölükbaşı Şenol Güneş Fatih Terim Bursaspor Spor Haberler

500

Yorumlar (14)

zeynomobilWeb@haberler.com:

Milli takıma fatih terimden daha fazla yakışır

17
1
yanıtYanıtla
aynurmobilWeb@haberler.com:

gecmistede hakkiyla değil mesut yilmzdan torpiliyle gelmişti tesadüf bir basari yakalamisti

1
17
yanıtYanıtla
ataMobil-ANDROID:

sinyor terim sayesinde bu ülke kupa gördü nankör olmayın

4
13
yanıtYanıtla
Baba tanerMobil-IOS:

Sinyor Terimden 10 kat kaliteli bir teknik adam

12
4
yanıtYanıtla
DevTimsah 16:

HUZUR BOZMAK İÇİN YAPILAN SEVİYESİZ HABERLERDEN BİRİ DAHA . . . ŞENOL HOCA BURSADA HUZURLU, ÇÜNKÜ HERKES KENDİSİNE İNANIYOR . . . HATTAA SEVMEYENLER BİLE İNANIYOR, KEŞKE HATA YAPSA DA ELEŞTİRSEK DİYE ESPRİLER YAPILIYOR . . .

6
1
yanıtYanıtla
cihan:

bursaspor büyük klüp senol hoca bursayla devam ederse 2-3 seneye sampiyonluk yasar ama trabzonla bir ömür boyu calıssa sampiyon olamaz çünkü bursa gercek bir futbol sehridir senol günes bursayı bırakırsa büyük hata yapar milli takımda 3 mac kötü gitsin kovmaktan beter ederler ama bursa her zaman sahip çıkar ayrıca bursanın kadrosu süper kim gelse kafaya oynarlar ama senol günes bir tane daha bursaspor bulamaz saygılar

5
0
yanıtYanıtla
hmmm@m.m:

Diyorsun

yanıt0
yanıt0
Serkan:

Bu adamı milli takıma getirmesinler. Paralelci hoca

0
5
yanıtYanıtla
genç ali:

şenol güneşle türk futbolu en büyük başarısını kazandı. dünya kürsüsüne 3. olarak adını yazdırdı. tff nin başına geçse çok güzel olur. şikeciler temizlenir.

4
0
yanıtYanıtla
Alçak Kara ParaMobil-IOS:

Yüz tane terim eder adamda şans yok büyük ve ahlaklı hoca

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title