Haberler

Şenol Güneş'in Beer Sheva'lı Futbolcuya Övgüsü, İsrail'de Günün Konusu Oldu

Güncelleme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Hapoel Beer Sheva forması giyen Buzaglo'yla ilgili "Türkiye'deki büyük kulüplerde oynar." sözleri İsrail'de şaşkınlık yarattı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Hapoel Beer Sheva'lı Maor Buzaglo ile ilgili sözleri rakip cephede yankı yarattı. Oyuna sonradan girerek maçın gidişatını değiştiren ve takımının daha etkili olmasını sağlayan futbolcu için deneyimli teknik adam, "Buzaglo Türkiye'deki büyük kulüplerde oynar. Ayrıca Avrupa'daki güçlü ekiplerde de forma giyebilir" dedi.

GALATASARAY VE RİZE'YLE ANILMIŞTI

Bu sözlerin Beer Sheva'ya yakın kaynakları şaşırttığı ve "Maor Beşiktaş seviyesinde bir takımda oynamaktan mutlu olur" dedikleri ifade edildi. Kulübüyle yeni sözleşme konusunda yaşadığı anlaşmazlıktan dolayı bir süre kadro dışı bırakılan 29 yaşındaki futbolcu, ardından tekrar takıma dahil edilmişti. Bir dönem ismi Galatasaray ile de anılan Buzaglo için Çaykur Rizespor'un da devrede olduğu belirtilmişti.

ÜLKE PUANLARINI UÇURDULAR

Bu sezon Avrupa macerasına Şampiyonlar Ligi elemelerinden başlayan ve ardından Avrupa Ligi'ne geçen Hapoel Beer Sheva'nın ülke puanına yaptığı katkının önemine değinildi. Ülkede 'Rüya sona erdi' başlıklarıyla bu sezonki maceranın sona erdiği duyurulurken, Beer Sheva'nın topladığı puanlarla hem kulüp puanını hem de ülke puanını artırdığı, bu sezon da ligde şampiyon olması durumunda ikinci eleme turundan başlayacağı belirtildi.

"İSTANBUL'DA, FRANSA'DAKİ GİBİ KORUNDUK"

Beer Sheva'nın Rumen futbolcusu Ovidiu Hoban, İstanbul'da kendileri için alınan güvenlik önlemlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Romanya Milli Takımı ile geçtiğimiz yaz katıldığı dev turnuvayla karşılaştırma yapan oyuncu şunları söyledi: "Güvenlik çok iyiydi. Kendimi çok rahat hissettim. Romanya ile EURO 2016'da Fransa'dayken yaşadığımız tedbirlerin aynısıydı. Oradan bu sıkı tedbirlere alışıktım".

SOYUNMA ODASINA GİDİP KUTLADI

İsrail basını, Hapoel Beer Sheva Başkanı Alona Barkat'ın maçtan sonra Vodafone Arena soyunma odasına gidip oyuncularını kutladığını bildirdi. Kırmızı-beyazlı ekibin sahibi olan kadın başkan, "Sizinle gurur duyuyorum, bu sezon Avrupa'da çok iyi iş çıkardınız. Şimdi hemen lige odaklanın" dediği belirtildi.

(Skorer)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şenol Güneş Beşiktaş Türkiye İsrail Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title