Haberler

Şenol Güneş, Hapoel Beer Sheva Maçında Oğuzhan'ı Yedek Bırakacak

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'de Kardemir Karabükspor deplasmanından puansız dönen Beşiktaş, rotasını UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağı Hapoel Beer Sheva maçına çevirdi.

Şampiyonlar Ligi sonrası yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek Beşiktaş'ta, 3 futbolcu kart cezaları nedeniyle takımdaki yerlerini alamayacak.

Dinamo Kiev maçında kırmızı kart gören Andreas Beck ve Aboubakar'ın yanı sıra, sarı kart cezası nedeniyle Adriano da İsrail deplasmanına götürülmeyecek.

MİTROVİC BANKO

Sezonun ikinci yarısında sağ bekte Gökhan Gönül'den vazgeçmeyen Şenol Güneş, Beck'in yokluğunda bu bölgede Gökhan'ı kullanacak.

Adriano'nun yerine ise sol bek pozisyonunun ilk adayı Dusko Tosic. Şenol Güneş, stoper ikilisini Marcelo ve Mitrovic olarak kurguladı.

OĞUZHAN YERİNE TOLGAY

Tecrübeli teknik adam orta saha kurgusunda da değişikliğe gidebilir. Atiba'nın yanında Oğuzhan yerine Tolgay ile maça başlamayı planlayan Güneş, Talisca'yı yine 11'de sahaya sürecek.

Hücumun kanatlarında son maçlardaki tercihinden vazgeçmeyi düşünmeyen Şenol Güneş, Abuobukar'ın cezası nedeniyle tek forvet görevini yine Cenk'e verecek.

(NTVSpor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şenol Güneş Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title