Haberler

Şenol Güneş: "Hakikaten Kazanılması Gerekiyordu"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Zor bir maçtı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Zor bir maçtı. Sadece oynayıp kazanılması gereken bir maç değil. Hakikaten kazanılması gerekiyordu. Cenk'in attığı gol anlamlıydı" dedi.

UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu'nda Hapoel Beer Sheva'yı yenerek bir üst tura yükselen Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş, maç sonu açıklamalarda bulundu.

Deneyimli çalıştırıcı, "İki maçta da iyi sonuç alıp turu geçmek istiyorduk, öyle de oldu. Hak ettiğimizi düşünüyorum. Bugün çok hareketli bir maç oldu. Gereksiz top kayıplarımız dışında iyi bir maç oldu. Taraftarımıza teşekkür ediyorum. Oyuncularımı kutluyorum. Bundan sonrası için diğer maçlara bakacağız" diye konuştu.

"Rakibi oyuna ortak ettik"

Beer Sheva'nın iyi bir takım olduğunu söyleyen şenol Güneş, "Burada zor bir maç olacağını bekliyorduk. 1-0'dan sonra rakip oyuna ortak oldu. Hem ilk yarı hem ikinci yarı pozisyonlar verdik. Tempolu ve kompakt oynayan, etkili ataklar yapan bir takım. Top kayıplarımız rakibi oyuna ortak etti. Sadece isme bakarak diğer takımlara göre geride olduğu için olumsuz bakanlar vardı Beer Sheva'ya karşı. Bizim için de her şey bitmiş anlayışı vardı ilk maçtaki skora göre" ifadelerini kullandı.

"Biraz daha kontrollü oynamak zorundasınız"

"Golü attık, ardından paldır küldür hızlı oyunlar oynadık" diyen Güneş, şöyle devam etti:

"Sindire sindire gitmeliyiz. Rakipler güçlü, ancak finale zaman var. Oyun olarak kendimizi geliştirmemiz gereken durumlar var. Bugün onu gördük. Biraz daha kontrollü oynamak zorundasınız. Senin hamlene rakip de hamle yapar ve sen hata yaparsan cezanı keserler."

"Bütün taraftarları birleştirmektir"

Beşiktaş taraftarı hakkında da görüşlerini aktaran deneyimli çalıştırıcı, "Takımlarına destek olduklarında çok güzel sinerji oluyor. Taraftarın arasında diğer takımların taraftarlarının da olduğunu düşünüyorum. Önemli olan ortak değerde bütün taraftarları birleştirmektir. Biz de bunu yapıyorsak mutlu oluyoruz" ifadelerini kullandı.

Derbi hakkında

Galatasaray maçına bugünden itibaren hazırlanacaklarını aktaran Güneş, "Hem dinleneceğiz hem de toparlanıp o maça hazırlanacağız. Büyük bir camiayla, iyi bir takımla oynayacağız. Hocası, yönetimi gayet başarılı ve gayet iyi işler yapıyorlar. Sonucun ne olacağını bilmiyorum ama oyunun en iyisini yapmaya çalışacağız. Oynadığımız oyunla hak ettiğimiz sonucu almak istiyoruz" dedi.

"İyi bir takımız"

Sakat olan Mitrovic'in cuma günü idmana başlayacağını dile getiren Şenol Güneş, "Oğuzhan'a darbe geldi, nasıl olacak bilmiyorum. Oynayanlarla ilgili ise takım adına herkes iyi niyetle çalıştı. Galatasaray maçında eldeki en iyi oyuncularla sahaya çıkmaya çalışacağız. Bu maçta kafamız karışıktı. Skora göre değişiklik yaparken git-geller oldu. Zor bir maçtı. Sadece oynayıp kazanılması gereken bir maç değil. Hakikaten kazanılması gerekiyordu. Cenk'in attığı gol anlamlıydı. Bu arada bazı oyuncular dinlendi ve bazılarını oynatırken şartlara göre hareket ettik. Mükemmel değiliz, iyi bir takımız" açıklamalarında bulundu.

"Bunların sonu yok"

Fikstür hakkında eleştiri de yapan Güneş, şöyle devam etti:

"Milli takım, Şampiyonlar Ligi, UEFA ve ligler diye yapılır. Pazartesi çok oynadık bu sene de mesela. UEFA'da en çok pazartesi biz oynadık. O zaman bunları söylemeyenler şimdi bunları söylemeye başladı anlamıyorum. Tersini yapabilirdi federasyon. Bunun için bütün futbol kamuoyuna mesaj vermeyi doğru bulmuyorum. Bunun üzerinden muhakeme yaparak saha dışındaki hakem maç planlaması vs. yani bunların sonu yok. Uzun zamandır hiçbirine girmiyorum. Bunlardan bir şey beklemek sizi uzun vadede taşımaz."

Mukavele uzatıp uzatmayacağı konusunda ise Şenol Güneş, "Biz taraftarı, taraftar bizi seviyor. Yöneticilerimi de seviyorum. Mukavelenin ise önemi yok" diyerek sözlerini sonlandırdı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Şenol Güneş Galatasaray Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title