Haberler

    Şenol Güneş, Chikhura Kulübü Yetkililerine Tepki Gösterdi

    Güncelleme:

    Bursaspor Teknik Direktörü Güneş, "Biz yoldan geliyoruz ve stada ulaşıyoruz. Bizim toplantı saatimizde rakip konuşuyor. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir şey yok." dedi.

    Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında deplasmanda Chikhura Sachkhere ile oynayacakları maçla ilgili "Bu karşılaşmayı kazanarak tur atlamak istiyoruz" dedi.

    GÜNEŞ, BASIN TOPLANTISINA KIZGIN BAŞLADI

    Güneş, yeşil-beyazlıların deneyimli oyuncusu Volkan Şen ile birlikte karşılaşmanın oynanacağı 27 bin kişilik Mikheil Meskhi Stadı'nda düzenlenen basın toplantısına, Chikhura Sachkhere Kulübü yetkililerine tepki göstererek başladı.

    "DÜNYANIN HİÇBİR YERİNDE BÖYLE BİR ŞEY YOK"

    Toplantının saatinin kendilerine 20.00 olarak bildirildiğini kaydeden Güneş, "Biz yoldan geliyoruz ve stata ulaşıyoruz, ancak bizim toplantı saatinde rakip takımın hocası ve oyuncusu konuşuyor, biz bekliyoruz. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir şey yok. Burada her şey birbirine karışmış" diye konuştu.

    "KAZANARAK TUR ATLAMAK İSTİYORUZ"

    Güneş yarın akşam yapılacak karşılaşmayla ilgili ise "Chikhura Sachkhere karşısında sahamızda oynadığımız ilk maçı kazanmamız gerekiyordu, ancak kazanamadık. Biz burada kazanmaya çıkacağız. Gol yesek de atsak da tur atlamak istiyoruz. Hedefimiz budur. Karşılaşmayı kazanarak, tur atlamak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

    "SAHAYA 11 KİŞİ ÇIKACAĞIZ"

    Bir gazetecinin, "Takımda Fernandao ve Belluschi'nin sakatlıkları var. Bu oyuncuların oynamayacak olması sizi etkiler mi?" sorusuna Güneş, "Elimizde başka oyuncular da var. Onlarla devam edeceğiz. Onlar da sahada ellerinden gelenin en iyisini yapacaklardır. Sahaya 11 kişi çıkacağız" yanıtını verdi.

    VOLKAN ŞEN İNANIYOR

    Bursaspor'un deneyimli oyuncusu Volkan Şen de yarın akşam ki karşılaşmanın kendileri için çok önemli olduğunu dile getirerek, "Oyuncular olarak hepimiz bunun bilincindeyiz. Rakibimizden daha çok isteyip, daha iyi oynayıp, maçı kazanıp, turu geçmek istiyoruz" değerlendirmesini yaptı.

    Chikhura Sachkhere Teknik Direktörü Soso Phruidze'nin basın toplantısında, Türkçe bilen bir tercüman olmadığı için Türk gazetecilere açıklama yapılamadı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Şenol Güneş Volkan Şen Bursaspor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title