Haberler

Şenol Güneş: Bana Volkan Babacan'ı Alın

Güncelleme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Milli Takım kalecisi Volkan Babacan'ın transferinin bitirilmesini istedi.

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterecek olan Beşiktaş'ta kadroya ilk takviye kale için yapılacak...Tolga Zengin'i zorlayacak bir file bekçisinin kadroda olmasını ısrarla isteyen Teknik Direktör Şenol Güneş, kafasındaki ismi belirledi ve yönetime de bu talebini iletti...

"BANA VOLKAN BABACAN'I ALIN"

Medipol Başakşehir ile geçen sezon harika bir performans sergileyen, bunun yanı sıra Milli Takım kalesini de devralan ve şu anda 1 numara olan Volkan Babacan'ın transferi için siyah beyazlı yöneticiler yoğun bir çaba sarf edecek. Ve Medipol Başakşehir yönetimiyle de pazarlıklar başlayacak.

MiLLi TAKIMDA DA BANKO

Beşiktaş'ta transferden sorumlu isimler, şu an herkesin övgüler yağdırdığı Volkan Babacan'ın transferi için Medipol Başakşehirspor Başkanı Göksel Gümüşdağ ile önümüzdeki hafta bir araya gelip fikir alış verişinde bulunacaklar.

Şenol Güneş'in de bu transfere sıcak bakmasının çok önemli olduğunu belirten yöneticiler, "Volkan Babacan son yıllarda yıldızını parlatan bir isim. En iyi performansı gösterdiği dönemi yaşıyor. Milli Takımın da artık banko kalecisi. Beşiktaş'ta da büyük başarılara imza atar" yorumunu yaptılar.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Volkan Babacan Şenol Güneş Başakşehir Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

apache:

slovenya maçında çok ballıydı. . . . . o kurtarışlar hepsi şans eseriydi bence. . . . toplar üzerine geldi şansından. . . bence bjk nin ilk 11 inde oynayamaz. . . balon çıkacak görün. . .

6
9
yanıtYanıtla
dersimli:

e tam avrupa kupası ustu alınırsa besiktasa bu kaleci milli takımın kalesini kim koruyacak

7
4
yanıtYanıtla
özfb li:

hutcinson gitti gomezde giderse. . . hakemlerde ağlak başkana artık acımazsa. . 8taş çöker 3. bile olamaz. . . kimi alırlarsa alsınlar eğer hakemler ilk devre 8taşı ayakta tutmak için extra katkı yapmasalar 8jk fb maçında havlu atardı. . . . ama derin güçler ayarlaya ayarlaya 8 taşı sonunda şampiyon bile yaptılar güya bu sene cincon bitik ya. . . fb yi 4. yıldız 8taşı da 3. yıldız için yarıştırıp heyecen yapacaklar akılları sıra. . . . gerçi 8taşın 2 şampiyonluğu ağlamasın diye verilmişti(kazım kanat yüzünden)

3
6
yanıtYanıtla
apache:

bir maç iyi oynadı diye iyi kaleci olunmaz. . . . bu adam yıllardır süper ligde oynuyor zaten . . madem iyi kaleci neden daha önce kimse almadı? bir maçta bir kaç güzel kurtarış yaptı diye hemen süper kaleci yaptılar. . . .

4
4
yanıtYanıtla
YAKAMOZ:

sen ne bılıyorsun da konusuyorsun kardeşş. .

yanıt4
yanıt1
hAkAnAsyA:

ÖZfv li allah belanı versin

0
1
yanıtYanıtla
....YAŞASIN ERDOĞAN KARDEŞLİĞİ:

ONAKO AYIK KAFAYLA YAZ, SANA KİM İÇ DEDİ BU KADAR. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title