Haberler

Şenol Güneş: Aboubakar ve Talisca İkisi de Genç Ama Eksikleri Var

Güncelleme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Aboubakar ve Talisca için, "İkisi de genç ama eksikleri var. Çalışmayla takıma katkı sağlayacaklar." dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kayserispor</strong> galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu."

"KAYSERİSPOR SERT OYNADI, HAKEM İZİN VERDİ"

Karşılaşmayı değerlendiren Şenol Güneş, "Her şey düşündüğümüz gibi oldu. Rakip sert oynadı, hakem buna izin verdi. Burada ezildik. Sahayı kapatıp, çabuk çıkmayı düşünüyorlardı. Biz sahaya oyun başından itibaren kazanmak için çıktık ve bu galibiyeti hak ettik. Büyük takımlara karşı agresif, hızlı oynayan bir takıma karşı düşüncelerimiz gerçekleşti. Zaman zaman top kayıplarında topu kapmak için geç kalmamız bizi etkiledi. Tamamen oyunun kontrolü bizdeydi. Nakoluma'nın üst direkten dışarı giden topu dışında pozisyonları yok" dedi.

"ABOUBAKAR VE TALISCA'DA BU OLACAK"

Spor basınındaki "Vincent Aboubakar gol atarsa açılır" görüşüne katılıp katılmadığı sorulan Şenol Güneş, "Gole bizim de Aboubakar'ın da ihtiyacı var. çalıştı, iyiydi ama Aboubakar ve Talisca bu dalgalanmaları yaşayacaklar. İkisi de genç, yetenekli ama eksikleri de var. Biraz daha çalışmayla takıma katkı yapacaklar. Bunu yapacaklarını bekliyorum" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Vincent Aboubakar Şenol Güneş Kayserispor Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title